Rezah vloerkleden

Na het zien van de authentieke Rezah vloerkleden collectie van FRAAI wordt je net zo een fan als wij zijn! Met het Rezah vloerkleed die Perzische invloeden heeft creëer je een prachtige oosterse look in een modern jasje! Welke kleur kies jij?

1 - 6 van 6 producten

Met een Rezah vloerkleed van FRAAI | Home & Living zorg je binnen een handomdraai voor een warme en klassieke sfeer in jouw interieur. De Rezah vloerkleden zijn gemaakt van 100% polypropyleen. Polypropyleen is een synthetische stof die erg sterk en slijtvast is. Daarnaast is polypropyleen een goede match wanneer je last hebt van allergieën. Dit komt doordat het vloerkleed is gemaakt van gesmolten granulaatkorrels. Dit maakt het erg moeilijk voor de bacteriën om zich te nestelen. Scheelt jou, je huisgenoten of visite weer een kriebelende neus!

-  Vintage design
-  Zachte ondergrond
-  Perzische uitstraling

Perzisch vloerkleed Rezah

Naast dat je met een Perzisch vloerkleed een vintage look in huis creëert. Heeft het Rezah vloerkleed een zachte ondergrond en een poolhoogte van maar liefst 12mm. Het Perzisch vloerkleed Rezah is een licht kleed met een totale dikte van 15mm. Dit zorgt ervoor dat je het kleed makkelijk opbergt en onderhoud. Is er iets gevallen of zit er een vlek in je Perzisch vloerkleed? Geen probleem! Je maakt de Rezah vloerkleden gemakkelijk schoon met een stofzuiger of tapijtreiniger.

Vintage vloerkleed

Een vintage vloerkleed past qua maat in ieder huishouden. Wil je een groot vintage vloerkleed dan zijn de maten 200cm x 290cm en 230cm x 330cm perfect voor jou! Ben je van plan om je vloerkleed te stijlen in een zithoekje, slaapkamer of een andere plek in huis en heb je liever een kleine of middelmaat? Dan zijn de maten 80x150cm, 140x200cm, 160x230cm wellicht de perfecte match voor jou!

Een Rezah vloerkleed voor oosterse invloeden

Ben jij net zo een fan als wij zijn van de Rezah vloerkleden? Het kan ook bijna niet anders met zo een authentiek vloerkleed! Door de prachtige kleuren en patronen die samenkomen in het Rezah vloerkleed, is het kleed niet alleen een genot om naar te kijken. Maar ook om overheen te lopen! In een kleine of grote maat vloerkleed kun je deze een prachtig plekje geven in jouw huis!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!