Rond Sisal vloerkleed

Een rond Sisal vloerkleed voorziet jouw interieur van een natuurlijke eigenschap. Wil jij ook meer natuur in huis? Dan zijn de ronde sisal vloerkleden een zekere aanrader! Een rond sisal vloerkleed ademt, is adembenemend en een echte eyecatcher!

1 - 12 van 12 producten

Vloerkleden worden geproduceerd van verschillende materialen. Tegenwoordig zijn wij steeds vaker op zoek naar natuurlijke materialen. Een van die natuurlijke materialen is Sisal. Een rond sisal vloerkleed is een vloerkleed wat een interieur kan voorzien van een natuurlijke eigenschap, maar weet jij wel wat het materiaal sisal is? Een vraag die jij meteen stelde toen jij de titel aan het lezen was van deze pagina. Echter, zijn ronde sisal vloerkleden super populair! En vergelijkbaar met jute vloerkleden.

Wat is Sisal?

Wat is het materiaal sisal? Sisal komt van de Agave plant, wat groeit in Midden-Amerika. Het materiaal Sisal is het beste te vergelijken met de structuur van een touw. Bekijk de structuur van dichtbij en je zult de gewoven structuur zien, die je ook ziet bij een touw. Wat betekent dit voor een vloerkleed? Een Sisal vloerkleed heeft een wat ruwer karakter, is 100% natuurlijk, geluiddempend, duurzaam en luchtig.

Waarom een rond sisal vloerkleed?

Sisal is het beste te vergelijken met een jute vloerkleed. Beide vloerkleden komen van de plant met een iets harder karakter. Bij jute merken wij dat de natuurlijkje karakter en zijn harde vorm heel aantrekkelijk zijn. Dit zien wij ook terug bij de ronde jute vloerkleden. Nu vraag jij je vast of dit ook geldt voor de sisal vloerkleden? Een kort antwoord: ja! Ronde sisal vloerkleden zijn enorm in trek en gaan dan ook als warme broodjes over de toonbank.

Dit beantwoordt waarschijnlijk nog steeds niet jouw vraag ‘waarom jij juist een ronde variant moet nemen’. Ronde vloerkleden hebben namelijk eigenschappen, die alleen toebehoren aan zijn formaat. In een interieur kan een rond vloerkleed rechte lijnen doorbreken. Voor de omgeving zoals een woonkamer of slaapkamer komen meubels beter in verbinding met elkaar te staan. Zeker als je puntjes, poten of een heel meubelstuk op een rond tapijt plaats, zal je zien hoe het van losse meubels 1 geheel maakt. Gelukkig komen de sisal tapijten voor in ronde formaten, waardoor je de mogelijkheid hebt om een doorbreker in huis te halen met een rond sisal vloerkleed.

Ronde Sisal vloerkleden verkrijgbaar in vele maten en kleuren

Bij het kopen van een vloerkleed letten wij voornamelijk op de eigenschappen van het vloerkleed. Zo wordt er vaak gekeken naar het materiaal van het vloerkleed. Wil jij wat natuurlijks in huis? Dan zit je met een rond sisal vloerkleed goed! Natuurlijk zijn er meerdere natuurlijke materialen die ook prachtig staan in een interieur. Neem bijvoorbeeld een katoenen vloerkleed of een wollen vloerkleed.

Daarnaast kijken wij naar de kleur van het vloerkleed. Wil jij een rond sisal vloerkleed in het groen, grijs of zwart? Qua kleuren is er heel veel mogelijk. Kleuren werken psychologisch op ons. Zo nemen wij een vloerkleed op basis van een lievelingskleur, maar er wordt ook gekeken hoe de kleur staat in een interieur. En met name dat laatste speelt een grote rol bij het nemen van een kleur. Zo kun jij bijvoorbeeld een blauw vloerkleed nemen, want hij past goed bij jouw grijze bank. Tegelijkertijd werkt de blauwe kleur in het vloerkleed ook op ons brein, want de kleur blauw staat symbool voor water. Wij associëren de kleur blauw aan een oceaan. Dit betekent dat ons brein de kleur opneemt als rust en kalmerend. Een ander voorbeeld is de kleur zwart. Plaats eens een zwart vloerkleed in de woonkamer en je zult zien hoe strak dit komt te staan. Het oogt professioneel in een interieur. Er wordt ook vaak gezegd dat mensen professionaliteit hoog in het vaandel hebben met zwarte vloerkleden.

Naast de kleur en het materiaal van het vloerkleed letten wij ook op het formaat. Neem jij een rond sisal vloerkleed of ben jij toch meer van een vierkant vloerkleed? Uiteraard kijk jij of een rond vloerkleed qua formaat gaat passen in jouw interieur. Gelukkig komen ronde sisal vloerkleden voor in vele formaten. Zo is een populaire maat van rond 100cm. Een 100cm rond vloerkleed is een van de kleinste formaten van rond, maar gezien de afmetingen past het vloerkleed overal onder. Mocht je meer van groot houden? Dan is een 200cm rond vloerkleed echt iets voor jou, super populair! Jij denkt nu vast zal 300cm ook voorkomen? Jazeker! De grootste in zijn formaat is een 300cm rond vloerkleed. Dit megagroot rond vloerkleed is voor de echte grote jongens.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!