Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - Nu 30 % korting op heel veel vloerkleden

Met een polypropyleen kleed haal jij een vloerkleed van hoogwaardige kwaliteit in huis! Een polypropyleen kleed heeft meerdere voordelen die het vloerkleed in een positief daglicht stellen. Polypropyleen is bijzonder slijt- en kleurvast en ‘easy cleaning’. Hoe fantastisch is dat? Minder tijd besteden aan schoonmaken, meer tijd om te genieten van die óh zo spannende serie of van een energiek dagje uit.

Vloerkleden polypropyleen

Plat gezegd is een polypropyleen vloerkleed gemaakt van kunststof. We horen je al denken: voelt dat dan niet ontzettend hard en nep aan? Dat zou je inderdaad denken, maar niets is minder waar. Een polypropyleen vloerkleed is in feite gemaakt van kunststof, maar dat is qua look en gevoel haast niet te onderscheiden van natuurlijke materialen. Wauw! Door de vernieuwde productietechnieken kan een polypropyleen kleed hetzelfde gevoel geven als bijvoorbeeld een wollen vloerkleed. Bij het maken van een polypropyleen vloerkleed worden gekleurde kunststof granulaatkorrels gesmolten tot garen, waarna er een vloerkleed kan worden geweven. Hierdoor is een synthetisch vloerkleed bijzonder kleur- én slijtvast! Naast dit bijzondere voordeel, is een polypropyleen kleed niet statisch en neemt het geen vocht op. Een ode aan een polypropyleen vloerkleed.

Een passend polypropyleen vloerkleed voor jou

Wanneer mensen op zoek zijn naar een vloerkleed, kijken ze vaak naar het materiaal vloerkleed. Belangrijk is namelijk dat het materiaal ook voldoet aan je wensen en smaak, maar ook aan jouw leefwijze. Ben je vaak aan het werk, weinig thuis en heb je bijna geen tijd voor het schoonmaken van jouw huis? Dan is een polypropyleen vloerkleed jouw perfecte match! Waar bijvoorbeeld wollen vloerkleden wat kunnen pluizen, hebben vloerkleden van polypropyleen geen last van loskomende vezels! Ideaal voor mensen die niet altijd veel tijd hebben om te stofzuigen en te soppen. Een polypropyleen vloerkleed is daarom ook erg aan te raden voor mensen met kinderen en/of huisdieren?

Eindeloos veel voordeel met een polypropyleen kleed

Wist je dat een polypropyleen vloerkleed nog verschillende bijkomende voordelen heeft? Doordat deze vloerkleden vaak machinaal verwerkt worden, zijn deze in de meest uitlopende kleuren en prints te maken. Door de keuze aan kleur van granulaatkorrels is er voor iedereen wel een polypropyleen kleed. Hierdoor worden polypropyleen vloerkleden in vele patronen en kleuren ontworpen. Weet je niet zo goed waar je voor moet gaan? Dan heeft een patchwork vloerkleed all-in-one! Doordat polypropyleen kleden machinaal geproduceerd worden, is het grootste voordeel van dit materiaal de aantrekkelijke prijs. Ben je op zoek naar scherp geprijsde vloerkleden? Neem dan een kijkje in onze vloerkleden outlet.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »