Vloerkleed 200x300 cm

De 'standaard' maat voor een hoekbank en voor onder de eetkamer. Maat L vloerkleden zitten ...

1 - 24 van 1273 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

In bezit van een grote bank of een ruim zittende eettafel en op zoek naar een 200x300 vloerkleed voor erbij? Kijk verder dan een traditionele maat en geef je meubels de aandacht die ze verdienen. Ga voor een vloerkleed in de maat 200x300 of 190x290 cm. Dit is nodig om je meubels de ondergrond te geven die ze verdienen.

Welke kleur, print of stijl je ook hebt een (te) klein vloerkleed is nooit mooi. Neem een stap in het diepe, investeer in een 200x300 vloerkleed. Nog lef over? Ga dan voor een bloemen vloerkleed, of nog gekker een patchwork vloerkleed. Super gaaf bij een effen bank! Leg je vloerkleed bij je bank of eettafel en je kamer heeft in een handomdraai een hele nieuwe frisse uitstraling. Moeten je meubels juist de focus hebben ga dan voor een effen vloerkleed van 200x300 cm of 200x290 cm maat vloerkleed.

Op zoek naar een 190x290 cm vloerkleed?

Een veel gezocht formaat voor de woonkamer, net iets groter dan de traditionele maat maar vaak zijn grote vloerkleden de beste keuze. De extra centimeters naars je bank geven je woonkamer, eetkamer of slaapkamer net meer stijl en karakter.

Op zoek naar een 200x300 vloerkleed?

Dan ben je opzoek naar een groot vloerkleed; goed voor de grotere woonkamers, eetkamers of slaapkamers. Perfect in combinatie met een grote hoekbank of een ruime eetruimte. Ons aanbod grote vloerkleden is groot, zo vind je altijd iets passend bij je muren qua kleur, stijl en materiaal. Denk bijvoorbeeld aan een groot jute vloerkleed of chenille vloerkleed. Prachtige dienbladen voor je meubels met allerlei patronen.

Geniet lang van een groot vloerkleed

Een groot vloerkleed kan een investering zijn, dat begrijpen we! Hoe groter het vloerkleed hoe hoger de prijs. FRAAI vloerkleden zijn van hoge kwaliteit maar tegen een scherpe prijs. Onze tip: kijk goed naar je wensen, maar vergeet niet te investeren in een antislip onderkleed. Zo blijft je grote vloerkleed langer mooi en kan je langer van je kleed genieten. Mocht je nou geen fan zijn grote vloerkleden? Wees gerust wij hebben ook vloerkleden in een kleinere formaat. Neem bijvoorbeeld het 140x200cm vloerkleed. Dit kleinere formaat vloerkleed past in ieder interieur. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!