Kindervloerkleed

Kindervloerkleed kopen? Fantasieën over verre werelden vol stoere Indianen, zeemeerminnen en spaceshuttles worden met een kinder vloerkleed werkelijkheid! Doe mee en ga ook de ruimte in, kopje onder, of vlieg mee op onze (vliegende) kindertapijten!

1 - 24 van 242 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 11

Door het neerleggen van een mooi kindervloerkleed in een kinderkamer of babykamer word je gegarandeerd de beste papa of mama van de aardbol. Veel ouders zullen het beamen; kinderen zitten, rollen en kruipen het liefst op of over de vloer. Het is daarom wel zo fijn als ze op een zachte ondergrond kunnen ravotten. Een kinder vloerkleed is dan ook de beste speelkameraad die jouw zoon of dochter zich kan wensen.

Kindervloerkleed met auto map of een complete dierentuin erop!

Dromen jouw kinderen al jarenlang van een huisdier maar weet je zeker dat jij straks degene bent die het hok staat te schrobben of de kattenbak aan het verschonen is? Bekijk dan eens onze dieren vloerkleden met donzige konijnen erop of de karpetten met zachte poezenprint. Net een echt huisdier, maar dan zonder de vereiste verzorging. Op wat stofzuigbeurten na heb je er geen omkijken naar. De purrrfecte oplossing als je het ons vraagt!

Denken jouw kinderen wat groter en moet je keer op keer uitleggen dat een olifant, pinguïn of ijsbeer echt niet in de kinderkamer past? Ontdek hier het perfecte jungle vloerkleed met wilde dieren erop. Komt van jouw koters zelfs het speciale verzoek om unicorns te adopteren? Kijk dan vooral even naar een kindervloerkleed met eenhoorns. Je haalt zo het beste paard van stal in de kinderkamer!

Een kinder vloerkleed in de kinderkamer is de ultieme speelkameraad

Met een kindervloerkleed maak je van de kinderkamer van je zoon of dochter gegarandeerd een speelparadijs. Doordat een kinder vloerkleed gemaakt is van kind- en onderhoudsvriendelijk materiaal, kan jouw kind ongeremd genieten van zijn of haar kinderkamer vloerkleed. Onze kindervloerkleden zijn gemakkelijk schoon te maken zodat jouw kind naar alle hartenlust op de vloerkleden weg kan dromen (en vliegen!).

Maakt jouw oudere zoon, de jongere broertjes of zusjes wijs dat er monsters in hun kinderkamer zitten? Je leert ze voor eens en voor altijd een lesje door een kindervloerkleed met dinosaurussen of monsters onder hùn bed te leggen. Of heb jij een kleine Lucky Luke of heuze Pocahontas thuis? Door een stoer kinderkleed met rondvliegende pijlen of een coole wigwam erop, haal je het Wilde Westen zo naar de kinderkamer. Indiaantje spelen of cowboys nadoen kan ook gewoon lekker thuis. Hiiiiiii-haaaaaaaaaa.

Een kinderkleed houdt ze hele dagen zoet

Naast het kinderkleed hebben wij ook speelkleden. Denk hierbij aan verkeerskleden met straten en gebouwen waarmee jouw kleine al kan oefenen voor zijn rijbewijs. Is jouw kleine al een coureur in spé? Laat hem of haar racen op een eigen circuit! Kindervloerkleden met een wegennetwerk erop geprint zijn perfect voor menig jongens- óf meisjeskamer. Op onze kindervloerkleden met stratenopdruk kunnen ze urenlang rondrijden en alvast oefenen om een betere coureur te worden dan mama of papa. Een kinderkleed houdt jouw kind hele dagen zoet! Oefen ook de hink-stap-sprong of help de bij om via de juiste weg naar de bloem te gaan in het doolhof speelkleed.

Extra bescherming met een kindertapijt

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen, en dat betekent ook zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving waarin ze kunnen spelen en leren. Een kindertapijt is een uitstekende manier om de kleintjes extra comfort en bescherming te bieden. Tijdens het spelen voorkom je niet dat kinderen zichzelf soms kunnen bezeren. Een kindertapijt is een zachte oplossing voor harde vloeren. Naast veiligheid biedt een kindertapijt ook comfort en warmte. Een kindertapijt is fijn op te spelen en ook warmer dan een koude vloer. Vooral prettig in de windermaanden!

Vind je het lastig om een keuze te maken of wil jouw kleine ze het liefst allemaal hebben? Check dan nu onze handgeselecteerde Top 10 kindervloerkleden

Veelgestelde vragen over 

  • Een kindervloerkleed biedt een zachte en veilige speelomgeving voor kinderen. Hierdoor kunnen ze comfortabel op de vloer spelen en bescherm je de vloer tegen beschadigingen. Daarnaast kunnen kindervloerkleden een speels en kleurrijk element toevoegen aan de kinderkamer of speelruimte.
  • Het grote voordeel van een kindervloerkleed is zijn isolerende en geluiddempende werking. Daarnaast zijn kindervloerkleden verkrijgbaar in verschillende stijlen en zijn ze een leuke toevoeging op de kinderkamer.
  • De beste materialen voor kindervloerkleden zijn kunstvezel materialen, zoals polypropyleen of polyester. Deze zijn niet alleen zacht en comfortabel, maar ook budget- en onderhoudsvriendelijk. Zo kunnen zowel ouder als kind zonder zorgen genieten van het kindervloerkleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!