Vloerkleed zilver

Met een zilver vloerkleed zorg jij voor een extreem zacht gevoel en een luxueuze uitstraling. Net even wat anders en toch dat beetje extra! Een eyecatcher in jouw woning met een vleugje glim. Neem snel een kijkje bij onze zilveren vloerkleden.

1 - 24 van 163 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

Mocht je op zoek zijn naar een zilver vloerkleed, dan ben je bij ons op het juiste adres! Binnen Volero hebben wij een breed scala aan zilveren vloerkleden in verschillende maten, vormen en patronen. Met een zilveren vloerkleed kleur kan jij alle kanten op wanneer jij jouw woning een opfrisbeurt wilt geven. Een zilveren vloerkleed geeft een nieuwe uitstraling en brengt daarbij een fijn en luxe gevoel met zich mee waar jij iedere dag weer van kan genieten.

Zilveren vloerkleed op een voetstuk

Wij kunnen wel zeggen dat een zilveren vloerkleed op een aardig voetstuk kan worden gezet. Een zilver vloerkleed kan uitstekend goed gecombineerd worden in iedere woonomgeving. Een zilver vloerkleed gaat in lichte en zachte kleuren en geeft jouw woonruimte meer contrast. Met het vleugje glim en haar nuance dient een zilver vloerkleed perfect voor jou als woonkamer vloerkleed. Laat jouw gasten  hun ogen uitkijken wanneer zij bij jou op visite zijn.

Niet alledaags met een zilver vloerkleed

Wij kunnen ons goed voorstellen dat jij het liefst een meer neutrale kleur als vloerkleed wenst zodat jij met jouw interieur alle kanten op kan gaan. Daarbij wil je natuurlijk niet dat jouw woning saai oogt met een grijs vloerkleed. Zoals eerder gezegd gaan zilveren en grijze vloerkleden in vele vormen, maten, patronen én zelfs ook tinten! Gaan we meer voor groengrijs, lichtgrijs, antraciet of toch liever voor een donkergrijs vloerkleed. De kleurtinten zijn uiteenlopend en zorgen er gelukkig voor dat er in iedere kleur wel een vloerkleed voor jou tussen zit. Rest de vraag natuurlijk: wat past bij jou?!

Extra comfort en luxe met een hoogpolig vloerkleed zilver

Inmiddels hebben wij al aardig bekend gemaakt dat de kleur zilver een wat meer luxe uitstraalt. Voeg in datzelfde rijtje nog eens een hoogpolig vloerkleed toe and there you go. Een extreem zacht gevoel dat ook nog eens een luxueuze sfeer in jouw woning brengt. Met een hoogpolig vloerkleed zilver geef jij jouw voeten een fantastisch zacht gevoel waardoor jij graag op je vloerkleed loopt of zelfs wilt zitten. Daarnaast zorg jij ervoor dat een hoogpolig vloerkleed zilver het middelpunt van de ruimte wordt. Sprankelend en licht op een donkere vloer of elegant en mysterieus op een lichte vloer.

Groot aanbod naast een zilveren vloerkleed

Kom je er toch nog niet helemaal uit en weet je niet of een zilver vloerkleed voor jouw woning is bestemd? Geen probleem. Naast alleen zilveren vloerkleden hebben wij uiteraard ook vele andere grijze vloerkleden waaruit jij een mooie keuze kunt maken. Voor jou hebben wij dan ook onze populairste grijze vloerkleden samengesteld. In onze Top 10 grijze vloerkleden staan onze hardlopers van het moment!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!