Vloerkleed Groen

Opzoek naar een groen vloerkleed? Van mintgroen tot donkergroen je vindt een vloerkleed groen bij ons! Laagpolig of hoogpolig het maakt niet uit. Groen is de kleur!

1 - 24 van 251 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 11

Niets lekkerder dan met je voeten tussen het vers gemaaide gras te wroeten. Hoe fijn zou het dan ook zijn om een lekker grasmatje als vloerkleed in je kamer te leggen? Helaas moeten we realistisch blijven; lang zal het gras niet leven. Maar gelukkig kun je de kleur ervan wèl in huis halen. Met een groen vloerkleed welteverstaan of een donker tintje met een donkergroen vloerkleed.

Groen vloerkleed brengt rust in je huis

Groen wordt vaak geassocieerd met de natuur, rust en harmonie. Het is niet voor niets dat we ons ontspannen voelen in een groene omgeving. Groen heeft een positieve invloed op ons welzijn en kan zelfs onze productiviteit verhogen. Veel mensen kiezen dan ook voor groene accenten in het interieur. Een groen vloerkleed is de perfecte manier om deze kleur in huis te halen.

Nu heb je naast grasgroen, een heel scala aan andere groentinten in het kleurenpalet. Wanneer je het felle voetbalveld groen iets teveel van het goede vindt, is een mintgroen vloerkleed misschien beter te combineren in jouw inrichting. Deze tint is iets zachter, maar bevat ook het vermogen om frisheid en sereniteit uit te stralen, waardoor mintgroene vloerkleden een bepaalde kalmte creëren in de ruimte waarin je ze neer legt. Een andere subtiele optie is een olijfgroen vloerkleed. Hiermee haal je de mediterrane warmte in huis.

Harmonie met een vloerkleed groen

Fris, fruitig- maar wel op een relaxte manier. Alle groentinten staan naast harmonie en vrede vooral voor rust. De perfecte kleur vloerkleed voor in je inrichting, waar je vaak rust zoekt na alle hectiek van de dag. Om je huis helemaal zen te maken, creëer je met een vloerkleed groen al de basis van je ‘oase van rust’. Maak het af met een paar groene planten of cactussen. Ga op je vloerkleed groen liggen, doe je oogjes toe en het ontspannen kan beginnen! Fan van zachte kleuren? Bekijk ook eens onze pastel vloerkleden

Groen kleed voor binnen en buiten 

Naast vloerkleden voor in je huis, hebben we ook kleden voor buitenshuis. Door een groen kleed op je terras te leggen, creëer je een eenheid met de rest van de tuin. Met een groen vloerkleed in je buitenruimte, kun je buiten net zo lekker ontspannen als binnen. Bovendien is het een perfecte manier om je woonstijl door te trekken naar buiten.

Tenslotte hebben we ook een groen kleed voor de allerkleinsten; kindervloerkleden. Natuurlijk gaat er niets boven buitenspelen, maar wanneer het weer het niet toelaat, kunnen kids ook lekker hun gaan gang op een avontuurlijk groen kleed met o.a. giraffen, uilen, koala’s en dinosaurussen. Of ga voor een groen speelkleed met een voetbalveld. Daar zijn ze zeker een dag zoet mee!

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Bekijk hier onze Top 10 Groene vloerkleden!

Veelgestelde vragen over groene vloerkleden

  • Een groen vloerkleed straalt rust uit in je interieur. De kleur groen in het vloerkleed heeft namelijk een positief effect op ons brein, waardoor we gemakkelijker de rust herkennen in de kleur groen.
  • Groen bestaat uit vele tinten. Populaire tinten zijn mintgroen en olijfgroen. Dit zijn zachte tinten die een saaie woonkamer omtoveren tot een oase van rust.
  • Veel mensen willen meer groen in huis, maar vaak botst de groene kleur met de kleuren in hun interieur. Kleuren die goed samen gaan met groen zijn: Geel, grijs, wit, zwart, bruin, beige, taupe, crème en blauw.
  • Heb jij een bruine bank? Dan past een groen vloerkleed hier perfect bij! Groen en bruin zijn beide kleuren uit het aardepalet en gaan heel goed met elkaar samen.
  • Een groen vloerkleed past in iedere woonstijl. Doordat een groen vloerkleed in verschillende tinten – van licht tot donker – te verkrijgen is, kan een groen vloerkleed worden verwerkt in verschillende interieurs. Van Bohemian en industrieel tot klassiek en modern. 
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!