Vloerkleden Sale- 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale  - 25% korting op heel veel vloerkleden

“Max Verstappen, door de laatste bocht en neemt de leiding, achtervolgt door de rest van de competitie die Max proberen in te halen. Helaas! Het is hen W E E R niet gelukt, Max Verstappen kan zich wederom de Legend of Formula One noemen. Gefeliciteerd!” Kampioenen beginnen al erg vroeg, zo ook de echte autocouriers onder ons. Natuurlijk niet letterlijk maar door een autokleed aan te schaffen houd je deze droom van jouw kleine warm. Je kan er niet te vroeg mee beginnen!

Auto speelkleed, je scheurt er mee weg!

Ben je, samen met je zoon, een echte autoliefhebber? Wij verklappen jou dat grote dromen kunnen klein aangepakt worden! Het is namelijk zo dat een auto speelkleed jouw kind en jijzelf oog in oog kan laten staan met de snelste auto ter wereld, met jullie eigen Ferrari de bochten door scheuren om als eerste de finish te halen. Maar het kan ook simpelweg een spel zijn om jouw favoriete motorvoertuig uit te kiezen op het auto speelkleed. Het is fijn om dit samen met je zoontje te doen en natuurlijk, wij zullen je niet verraden. Autoracen; iets te doen wat je in jaren niet meer hebt kunnen doen, dus leef je uit met die auto’s! Het motto blijft: Als je blijft spelen dan blijf je kind! Er kunnen wilde dingen gebeuren in de kinderkamer!

Autokleed past bij elke kinderkamer

Je denkt waarschijnlijk: een autokleed, dit is te opvallend voor jouw kinderkamer… Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Neem bijvoorbeeld het kindervloerkleed Ella - Automap, de prachtige kleuren combinatie van beige en zwart doet enigszins minimalistisch en bohemien ogen. Het geeft een mooie balans van speelsheid en neutraliteit in jouw kinderkamer.

Wel aan te raden is een antislip onder je kindervloerkleed. Zo kan je kleine racemonster niet uitglijden als hij erover heen sjeeeeest, wel zo prettig! Is een wilde autoweg toch niet zo je ding, kijk naar een sterren vloerkleed of een vloerkleed vol met dieren! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »