Speelkleed Auto

Een auto vloerkleed is een must voor elke jongens kamer. Speel samen op het auto speelkleed en houdt race wedstrijdjes. Een vloerkleed met auto in de speelkamer mag eigenlijk niet ontbreken.

1 - 12 van 12 producten

“Max Verstappen, door de laatste bocht en neemt de leiding, achtervolgt door de rest van de competitie die Max proberen in te halen. Helaas! Het is hen W E E R niet gelukt, Max Verstappen kan zich wederom de Legend of Formula One noemen. Gefeliciteerd!” Kampioenen beginnen al erg vroeg, zo ook de echte autocouriers onder ons. Natuurlijk niet letterlijk maar door een auto speelkleed aan te schaffen houd je deze droom van jouw kleine warm. Je kan er niet te vroeg mee beginnen!

Auto speelkleed, je scheurt er mee weg!

Ben je, samen met je zoon of dochter, een echte autoliefhebber? Wij verklappen jou dat grote dromen kunnen klein aangepakt worden! Het is namelijk zo dat een auto speelkleed jouw kind en jijzelf oog in oog kan laten staan met de snelste auto ter wereld, met jullie eigen Ferrari de bochten door scheuren om als eerste de finish te halen. Maar het kan ook simpelweg een spel zijn om jouw favoriete motorvoertuig uit te kiezen op het auto speelkleed. Het is fijn om dit samen met je zoontje te doen en natuurlijk, wij zullen je niet verraden. Autoracen; iets te doen wat je in jaren niet meer hebt kunnen doen, dus leef je uit met die auto’s! Het motto blijft: Als je blijft spelen dan blijf je kind! Er kunnen wilde dingen gebeuren in de kinderkamer met een auto speelkleed.

Autokleed past bij elke kinderkamer

Je denkt waarschijnlijk: een autokleed, dit is te opvallend als kindervloerkleed… Dit hoeft echter niet altijd zo te zijn. Neem bijvoorbeeld het kindervloerkleed Ella - Automap, de prachtige kleuren combinatie van beige en zwart doet enigszins minimalistisch en bohemien ogen. Het geeft een mooie balans van speelsheid en neutraliteit in jouw kinderkamer.

Wel aan te raden is een antislip onderkleed onder je autokleed. Zo kan je kleine racemonster niet uitglijden als hij erover heen sjeeeeest, wel zo prettig! Is een wilde autoweg op een autokleed toch niet zo je ding, kijk naar een sterren vloerkleed of een dieren vloerkleed!

Auto vloerkleed voor stoere kinderen!

Auto's zijn enorm gewild onder kinderen. Voornamelijk jongens houden van auto's. Een auto staat namelijk bekend om zijn stoere uiterlijk, maar ook om zijn hoge snelheid wrooooooooeeeeeemmmmm. Een auto vloerkleed is voor veel jongens een droom die uitkomt. Een echte jongens vloerkleed zo kun je een auto vloerkleed ook wel omschrijven. Maak je zoon daarom gelukkig met auto's op een vloerkleed.

Uiteraard komen auto vloerkleden voor in verschillende kleuren en design. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een verkeerskleed te nemen voor jouw zoon. Het geeft jouw kind de mogelijkheid om met hun favorieten auto's over een weg heen te rijden. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!