Vloerkleed Wolk

Een vloerkleed met wolkjes is voor kinderen enorm rustgevend. Je bezorgt met dit wolken vloerkleed jouw kind een fijne nachtrust en stimulerende speelomgeving. Een wolk brengt de fantasie van een kind tot leven!

1 - 24 van 29 producten
1 2

Met je hoofd in de wolken is een bekend fenomeen. Maar met ons wolk vloerkleed loop je niet alleen met je hoofd in de wolken, maar met je voeten óp wolken. 

Weet je nog vroeger? Lekker achterover liggen in het gras en kijken hoe de wolken rustig voorbij komen. Weet je nog dat je figuurtjes in de wolken ging zoeken. De een zag een beer en ander een hond en dan schateren van het lachen omdat je totaal het figuurtje van de ander niet kon herleiden. Daarom is een wolken vloerkleed voor kinderen niet te missen. Lekker even wegdromen en je fantasie de vrije loop laten. Ons wolken vloerkleed zijn gemaakt van zeer zacht materiaal waardoor het voelt alsof je op wolken loopt Het is ideaal om er onbezorgd op te spelen en het is een leuke aanvulling op een kamer.

Vloerkleed wolk

Op een roze wolk zit je meestal als je in blijde verwachting bent van een meisje. Maar niets is minder waar, een roze wolk vloerkleed is niet iets typerend voor meisjes dit is een grote fabel. Durf te combineren. Door een babykamer vloerkleed wolk neer te leggen is het juist leuk om daarmee te experimenteren. Door de verschillende kleuren roze en combinatie met andere kleur in accessoires en meubels kan je een mooie balans vinden. Uiteraard is het geen enkel probleem om een roze vloerkleed wolk te gebruiken als echte meisjeskamer vloerkleed!

Wolk vloerkleed in de kinderkamer

Even lekker met je hoofd ergens anders zijn is soms erg fijn. Dat kan met vloerkleed wolk voor op een kinderkamer prima. Even lekker weg dromen van de dagelijkse prikkels en alles even lekker verwerken. Lekker even dagdromen, niks mis mee!
Of laat je fantasie de vrije loop en bedenk leuke verhalen, ga lekker spelen of gebruik op een andere manier je creatieve fantasie. Ook leren ze op deze manier onze prachtige natuur kennen.

Wolken vloerkleed 

Een wolkjes vloerkleed in een kinderkamer zorgt voor een fijne sfeer. Met de rustige kleuren en het schattige wolkje dat lief naar je lacht komt een kind ook echt tot rust. Hierdoor passen onze kindervloerkleden perfect in iedere kamer en kan je het gemakkelijk met verschillende accessoires combineren. Zowel voor jongens als voor meisjes. Uiteraard zijn er nog veel meer motieven kinderkleden te verkrijgen. 

Liever geen wolkjes motief? Wat denk je van een hartjes vloerkleed of een sterren vloerkleed? Ook perfect voor de kinderkamer! 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!