Jongens vloerkleed

Niets is leuker dan een stoere slaapkamer voor je zoon creëren. Een slaapkamer waarin hij zich prettig voelt! Waar hij lekker kan slapen, heerlijk kan spelen of wanneer hij ouder is kan studeren en chillen.

1 - 24 van 172 producten
1 2 3 4 5 ... 8

Vloerkleed voor in de jongens kamer

In een fijne slaapkamer is het uiteraard belangrijk om een goed bed neer te zetten, een ruime kledingkast en als er nog voldoende plek over is, een handige kast voor al het speelgoed of boeken. Naast al dit meubilair, wordt vaak het kinderkamer vloerkleed vergeten als belangrijke sfeermaker.

In een kinderkamer is het voor je zoon heerlijk als hij ’s ochtends uit zijn bed kan stappen in een lekker zacht kleed. Zeker in de winter is het niet fijn om vanuit een warme bed je voeten op een koude laminaat vloer neer te zetten. Brrr! Een slaapkamer vloerkleed kan dit oplossen. Wanneer je een stuk van dit kleed plaatst onder het bed, dan is het ook leuk om aan de andere hoek een stoere stoel of bankje neer te zetten. Handig voor kleren of eventueel een schooltas. Zo creëer je ook gelijk eenheid en gezelligheid in de slaapkamer.

Vloerkleed kinderkamer

Wanneer je zoon nog wat jonger is, is de slaapkamer ook een heerlijke plek om rustig te kunnen spelen. Een vloerkleed is lekker zacht om op te zitten, maar biedt ook een mooi kader voor de speelruimte waarop je zoon mag spelen. Zo kun je ervoor zorgen dat speelgoed alleen op het vloerkleed blijft liggen en niet verspreid ligt door de hele ruimte! Kies bij echte LEGO-fans dan niet voor een hoogpolig-tapijt, dan wordt het lang zoeken naar alle steentjes! Ga voor een laagpolig vloerkleed.

Als je een nieuwe look wilt neerzetten voor een wat oudere jongen, is het belangrijk dat het kleed ook rust uitstraalt. Wanneer hij naar de middelbare school gaat, is het fijn dat een slaapkamer voelt als een ruimte waar hij weer tot rust kan komen. Door in de basis te zorgen voor rust, is er voldoende plek voor allerlei stoere accessoires en schoolboeken. Wanneer hij moet studeren, kan een leuke zitzak in combinatie met een tof vloerkleed, zorgen voor een top studeerplek. Tijdens het studeren is warmte ook erg belangrijk; wie kan zich goed concentreren met koude voeten? 

Al met al is een vloerkleed in een jongenskamer een must. Welk vloerkleed het beste bij je zoon past is dus afhankelijk van zijn leeftijd, de ruimte van de slaapkamer en hoe je zoon zijn kamer wilt gebruiken. 

Veelgestelde vragen over 

  • Om een vloerkleed voor jongens goed te combineren met de inrichting van hun kamer, kun je rekening houden met de kleuren en het thema van de kamer. Kies kleuren en ontwerpen die passen bij de algehele stijl en interesses van de jongen, zoals bijvoorbeeld sportthema's, dierenmotieven of avontuurlijke patronen.
  • Populaire ontwerpen en kleuren voor vloerkleden voor jongens zijn gedurfde en levendige kleuren zoals blauw, groen, rood en grijs. Ontwerpen met voertuigen, superhelden en sportthema's zijn populair bij jongens.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!