Wit vloerkleed

Een wit vloerkleed?!! Zijn we nu helemaal gek geworden? Dat is toch helemaal niet praktisch?! Kalm aan, een wit tapijt schoonhouden hoeft niet zó moeilijk te zijn. Bovendien weegt de pure schoonheid ervan gegarandeerd op tegen ‘de moeite’.

1 - 24 van 204 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 9

Stijl, klasse, elegantie en gemakkelijk te combineren- het zijn slechts een paar voorbeelden van de voordelen van witte vloerkleden. Benieuwd naar deze stijlvolle kleur vloerkleed? Lees mee en ontdek waarom je met een wit vloerkleed, bij iedereen een wit voetje haalt.

Voordelen van een wit vloerkleed 

Om te beginnen, het neutrale karakter van een vloerkleed wit. Het maakt niet uit in wat voor inrichting je het tapijt plaatst,  een vloerkleed wit past zich moeiteloos aan de omgeving. Of het nu een klassieke, tijdloze stijl is, een strak, modern design of een inrichting is in industriële stijl. Het witte vloerkleed staat op zichzelf en heeft eigenlijk geen kleur nodig.

Vloerkleed wit; durf je wel?

Witte vloerkleden stralen klasse en stijl uit. Wat deze kleur vloerkleden wél nodig hebben, is een mooi materiaal of een uitgesproken vorm. Denk bijvoorbeeld aan een rond, vloerkleed met broderie accenten. Hierdoor lijkt het of er een gigantische sneeuwvlok jouw huis is binnen gedwarreld. Vind je een wit vloerkleed toch eng? Ga dan voor een zwart wit vloerkleed. Breekt ook mooi het witgehalte! Of wat dacht je van een creme vloerkleed? Dat is minder besmettelijk, maar licht nog steeds de ruimte op! 

Speel met vorm & materiaal bij witte vloerkleden

Daarnaast, het materiaal van het witte vloerkleed: wanneer je aan wit denkt, denk je al gauw aan….wol! Een prachtig oerproduct dat van nature meestal (gebroken) wit is, ongelofelijk zacht aanvoelt, warmteregulerend werkt en nog meer voordelen met zich meebrengt.  Een wollen vloerkleed heeft dat! Ook de shaggy variant van het witte vloerkleed is een graag geziene gast op de vloer van menig interieur.

Benieuwd naar onze bestsellers? Bekijk hier de top 10 witte vloerkleden van dit moment! Of juist op zoek naar het tegenovergestelde van wit of liever de gulden middenweg? We hebben natuurlijk ook zwarte vloerkleden en grijze vloerkleden in het assortiment. 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!