Herfst SALE - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Herfst SALE - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
25% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting

Stijl, klasse, elegantie en gemakkelijk te combineren- het zijn slechts een paar voorbeelden van de voordelen van witte vloerkleden. Lees mee en ontdek waarom je met een wit vloerkleed, bij iedereen een wit voetje haalt.

Om te beginnen, het neutrale karakter van een vloerkleed wit. Het maakt niet uit in wat voor inrichting je het tapijt plaatst, het vloerkleed past zich moeiteloos aan de omgeving. Of het nu een klassieke, tijdloze stijl is, een strak, modern design of een inrichting is in industriële stijl. Het witte vloerkleed staat op zichzelf en heeft eigenlijk geen kleur nodig.

Vloerkleed Wit; durf je wel?

Witte vloerkleden stralen klasse & stijl uit. Wat deze kleur vloerkleden wél nodig hebben, is een mooi materiaal of een uitgesproken vorm. Denk bijvoorbeeld aan een rond, vloerkleed met broderie accenten. Hierdoor lijkt het of er een gigantische sneeuwvlok jouw huis is binnen gedwarreld. Vind je een wit vloerkleed toch eng? Ga dan voor een zwart wit vloerkleed. Breekt ook mooi het witgehalte! Of wat dacht je van een creme vloerkleed? Dat is minder besmettelijk, maar licht nog steeds de ruimte op! 

Speel met vorm & materiaal bij witte vloerkleden

Daarnaast, het materiaal van het witte vloerkleed: wanneer je aan wit denkt, denk je al gauw aan….wol! Een prachtig oerproduct dat van nature meestal (gebroken) wit is, ongelofelijk zacht aanvoelt, warmteregulerend werkt en nog meer voordelen met zich meebrengt.  Een wollen vloerkleed heeft dat! Ook de shaggy variant van het witte vloerkleed is een graag geziene gast op de vloer van menig interieur.

Juist op zoek naar het tegenovergestelde van wit of liever de gulden middenweg? We hebben natuurlijk ook zwarte vloerkleden en grijze vloerkleden in het assortiment.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »