Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
25% KORTING
40% KORTING
25% KORTING
25% KORTING

Geweven vloerkleden; sterk en duurzaam

De manier van een geweven vloerkleed is een eeuwenoude weeftechniek waarbij de patronen gemaakt worden door het horizontaal en verticaal in elkaar leggen van draden. Het verticaal gelegde draad wordt schering genoemd waarbij het inslagdraad, het horizontale draad, haaks hierop gespannen wordt. Het klinkt ingewikkeld en theoretisch, maar in werkelijkheid is het gelukkig niet zo lastig. Deze weeftechniek is al eeuwenoud en terug te vinden in eeuwenoude Oosterse tapijten. Het  kan gebruikt worden met verschillende materialen zoals katoen of viscose vloerkleden. Ongeacht het materiaal hebben geweven vloerkleden één ding gemeen: door het weven van een vloerkleed krijg je een sterk en strak oppervlak dat slijtvast is! Met andere woorden: de kwaliteit van geweven vloerkleden zijn uitstekend.

"Ja, die vloerkleden die makkelijk te stofzuigen zijn!"

Een geweven vloerkleed heeft geen pol, geen losse haren maar een strak geweven patroon. Het zijn de vloerkleden die gemakkelijk te stofzuigen zijn. Eén van onze favoriete geweven vloerkleden zijn die van het merk Fraai. Dit merk heeft een brede geweven vloerkleden collectie met een tijdloos vintage design waarbij een nostalgische sfeer het leven in wordt geblazen. Het zijn echte blikvangers voor degene die een vintage vloerkleed of een rustig patchwork vloerkleed zoekt.

Geweven vloerkleed is een plat vloerkleed

Plat geweven vloerkleden zijn erg goed te combineren met natuurlijke materialen en aardetinten. Je kan er van alles opzetten zonder dat het je vloerkleed kwaad doet, of je er nu een poef, stoel of fauteuil op zet. Daarnaast zijn geweven vloerkleden vaak licht, dun en makkelijk oprolbaar om het op een andere plaats in huis neer te leggen of op te bergen. Ook fijn om te weten, verkrijgbaar in veel verschillende maten; van rechthoekig, rond tot vierkant vloerkledenOok staat een geweven vloerkleed mooi onder een eetkamertafel. Stel je nu eens voor een strakke eetkamertafel gecombineerd met mooie velvet stoelen, een wild boeket dat matcht met de accessoires op de tafel. Een mooi plekje om zo rustig je dag te beginnen met een goed ontbijt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »