Geweven vloerkleed

Wat een voordelen heeft een geweven vloerkleed! Makkelijk schoon te houden en oer sterk! het zijn namelijk platte vloerkleden. Shop nu je machinaal of handgeweven vloerkleed bij Volero en geef je huis een make-over in een handomdraai.

1 - 24 van 1547 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Geweven vloerkleden; sterk en duurzaam

De manier van een geweven vloerkleed is een eeuwenoude weeftechniek waarbij de patronen gemaakt worden door het horizontaal en verticaal in elkaar leggen van draden. Het verticaal gelegde draad wordt schering genoemd waarbij het inslagdraad, het horizontale draad, haaks hierop gespannen wordt. Het klinkt ingewikkeld en theoretisch, maar in werkelijkheid is het gelukkig niet zo lastig. Deze weeftechniek is al eeuwenoud en terug te vinden in eeuwenoude Oosterse tapijten. Het  kan gebruikt worden met verschillende materialen zoals katoen of viscose vloerkleden. Ongeacht het materiaal hebben geweven vloerkleden één ding gemeen: door het weven van een vloerkleed krijg je een sterk en strak oppervlak dat slijtvast is! Met andere woorden: de kwaliteit van geweven vloerkleden zijn uitstekend.

"Ja, die vloerkleden die makkelijk te stofzuigen zijn!"

Een geweven vloerkleed heeft geen pol, geen losse haren maar een strak geweven patroon. Het zijn de vloerkleden die gemakkelijk te stofzuigen zijn.Eén van onze favoriete geweven vloerkleden zijn die van het merk Fraai. Dit merk heeft een brede geweven vloerkleden collectie met een tijdloos vintage design waarbij een nostalgische sfeer het leven in wordt geblazen. Het zijn echte blikvangers voor degene die een vintage vloerkleed of een rustig patchwork vloerkleed zoekt.

Geweven vloerkleed is een plat vloerkleed

Plat geweven vloerkleden zijn erg goed te combineren met natuurlijke materialen en aardetinten. Je kan er van alles opzetten zonder dat het je vloerkleed kwaad doet, of je er nu een poef, stoel of fauteuil op zet. Daarnaast is een geweven vloerkleed vaak niet alleen een licht en dun kleed maar ook nog eens makkelijk oprolbaar. Dit zorgt ervoor dat je het op een andere plaats in huis neer kan leggen of kan op bergen. Ook fijn om te weten, verkrijgbaar in veel verschillende maten; van rechthoekig, rond tot vierkant vloerkleden. Ook staat een geweven vloerkleed mooi onder een eetkamertafel. Stel je nu eens voor een strakke eetkamertafel gecombineerd met mooie velvet stoelen, een wild boeket dat matcht met de accessoires op de tafel. Een mooi plekje om zo rustig je dag te beginnen met een goed ontbijt.

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!