Bohemian vloerkleed

Planten, groen en natuurlijke producten spelen een grote rol in de Bohemian woonstijl. Je huis omtoveren naar de Bohemian stijl? Dan mag er geen bohemian vloerkleed ontbreken! Shop hier je nieuwe boho vloerkleed tegen een scherpe prijs.

1 - 24 van 271 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Bohemian vloerkleed thuis

De Bohemian woonstijl kenmerkt zich door de vele invloeden vanuit het vroegere zigeunerbestaan. De stijl is onconventioneel met uitgesproken kleuren, die warmte uitstralen en een tikje romantisch kunnen zijn. Het is vaak een bonte selectie van kleuren en materialen. Bohemian vloerkleden zijn vaak tijdloze inspiratiebronnen. Maak nu van jouw huis ook een warm thuis met een bohemian vloerkleed.

De Bohemian woonstijl is onderscheidend en staat voor warmte, vrolijk, kleurrijk, Ibiza sfeer, zon en gezelligheid. Breng dit in je huis met een bohemian vloerkleed. Een kleed met bijvoorbeeld grafische designs en warme kleuren. Maar het Bohemian gevoel kan ook ontstaan door het gebruik van bepaalde materialen. Denk bijvoorbeeld aan natuurlijke materialen als rotan, riet en hout. Een Jute vloerkleed of wollen vloerkleed is bijna onmisbaar. Ook de kleur groen komt vaak voor in een huis met een Bohemian inrichting. 

Bohemian vloerkleed in huis

Een Bohemian vloerkleed past in alle soorten interieur. Van klassiek tot modern en het zorgt voor warmte. Ook wordt de akoestiek in een ruimte beter door het dempen van geluid zodat er minder galm is. Een bohemian vloerkleed geeft een ruimte net dat beetje extra. Het zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld in een nieuwbouwhuis met een tegelvloer toch het warme bohemian gevoel ervaart. 

Een bohemian vloerkleed past in veel ruimtes in een huis. Zo kan het vloerkleed ook zorgen voor een warme, intieme sfeer in de slaapkamer. En ook nog eens heel functioneel. Niemand wil koude voeten als hij of zij uit bed stapt. Doordat een bohemian kleed zich kenmerkt door zijn verschillende en warme kleuren past het ook in bijna iedere inrichting.

Heb je een werkkamer in huis? Geef deze dan een persoonlijk tintje door het gebruik van een bohemian kleed. Bohemain vloerkleden zijn overigens ook leuk in de kinderkamer! Benieuwd naar onze populairste vloerkleden? Bekijk hier onze Top 10 Bohemian vloerkleden! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!