Vloerkleed 250x250 cm

Met een 250x250cm vierkant vloerkleed creëert u echt sfeer. Deze maat is een echte eyecather en zorgt voor extra aandacht. Weg met dat saaie hoekje in het huis.Leuk voor een extra dimensie in een rechthoekig huis of als Finishing touch in de slaapkamer!

1 - 3 van 3 producten

Ben jij op zoek naar een groter vloerkleed in een vierkante maat? Dan is het 250x250cm vloerkleed echt iets voor jou! Dit vierkante vloerkleed is voor veel Nederlanders het ideale vloerkleed voor in de woon- of slaapkamer. Daarnaast hebben deze vierkante vloerkleden van 250x250cm een aantal voordelen, die jouw interieur ten goede doen. Weet jij al welke voordelen er zijn van het 250x250cm vloerkleed?

250x250cm vierkant vloerkleed werkt ruimte besparend in jouw interieur

De eigenschappen van het 250x250cm vloerkleed maat zijn te herkennen aan zijn uiterlijk. Dit komt doordat de lengte en breedte van het vloerkleed overal even lang zijn. Wat wil dit zeggen? Nou super veel! Het betekent dat jij ruimte kan besparen met dit vierkante vloerkleed. De vierkante modellen van vloerkleden zijn namelijk gemakkelijk te plaatsen in de hoeken van een interieur, waardoor ze ruimte besparen. Heb jij woonartikelen in hoeken geplaatst zoals een hoekbank, piano of een bed?  Dan is dit misschien wel voor jou het ideale vloerkleed! Het vierkante vloerkleed past hier namelijk goed onder.

Verbindt meubels beter met een vierkant vloerkleed van 250x250cm

Net zeiden we al dat jij met vierkante vloerkleden ruimte kunt besparen in jouw interieur. Zeker als je meubels in hoeken hebt geplaatst, is het 250x250cm vloerkleed  perfect voor jouw interieur. Heb jij misschien een zithoekje waar een vierkant vloerkleed goed tot zijn recht komt? En jij wilt een groter formaat vierkant vloerkleed, dan is het vloerkleed van 250x250cm een zekere toevoeging! Leuke meubels in jouw zithoekje boven op een vloerkleed zijn fauteuils, bijzettafels en poefen. Deze woonartikelen staan prachtig bovenop een vierkant vloerkleed van 250x250cm.

Breng je interieur in een nieuwe dimensie met vierkante vloerkleden

Vierkante vloerkleden komen voor in vele varianten. Zo kun je denken aan zwarte vloerkleden en rode vloerkleden of aan verschillende maten. Populaire vierkante maten zijn 150x150cm en 200x200cm. Het 150x150cm vloerkleed is een vloerkleed wat niet te klein is, maar ook niet te groot. Dit maakt het 150x150cm vierkante vloerkleed van perfect voor onder een poef of een schommelstoel. Het 200x200cm vloerkleed is populair doordat hij net als de 150x150cm niet te klein is, maar ook niet te groot. Dit formaat vloerkleed valt precies in het midden, waardoor hij perfect is voor onder een wieg als babykamer vloerkleed, maar ook hoekbanken zijn populair voor deze maat vloerkleden. Nog even alle maten op een rij:

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!