Buitenkleed Roze

Een roze buitenkleed in de tuin is als een stukje hemel op aarde, want ...

1 - 24 van 26 producten
1 2

Is roze jouw lievelingskleur of maakt de kleur roze jou vrolijk? Dan kan een roze buitenkleed in jouw tuin, balkon, woonboot of dakterras niet ontbreken! De kleur roze is een kleur die een frisse uitstraling heeft. Voor een buiten interieur werkt dit heel aantrekkelijk. Benieuwd hoe een roze buitenkleed eruit ziet? Bekijk dan ons groot assortiment roze buitenkleden!

Waarom zijn roze buitenkleden populair onder vrouwen?

De kleur roze ontstaat door de primaire kleur rood lichter te maken door het te mengen met wit. Roze wordt vaak gekoppeld aan vrouwelijkheid/meisjesachtig doordat de kleur een zachte en positieve uitstraling heeft. Het is dan ook niet gek dat roze voor veel meisjes/vrouwen hun lievelingskleur is. Misschien herken jij je hier ook in? Wij geven je geen ongelijk, want de kleur roze heeft veel meer te bieden dan alleen een vrouwelijke uitstraling. De kleur roze werkt namelijk heel positief in een interieur! In een buiteninterieur betekenen roze buitenkleden vrolijkheid, energierijk en kalmerend. De kleur roze komt dan ook steeds vaker voor in een buiteninterieur. Een perfect voorbeeld zijn roze bloemen, die steeds vaker worden geplaatst in de tuin. Uiteraard komt deze trend ook veel vaker voor bij buitenkleden, want waarom zou je deze positieve kleur niet willen in de tuin? Ontdek daarom onze roze buitenkleden!

Ontspannen doe je in de tuin met een roze buitenkleed

Een van de belangrijkste positieve eigenschappen die de kleur roze uitstraalt is rust. Dit komt terug veel verschillende roze vloerkleden. Hoe lichter de kleur roze, hoe meer kalmerend dit overkomt. Neem bijvoorbeeld de populaire tint ‘babyroze’. Dit is misschien wel de meest lichte tint van roze en misschien wel het meest kalmerende van alle tinten roze. Het is dan ook niet gek dat de babyroze tint veel terug komt in een kinderkamer als kindervloerkleed, maar ook als buitenkleed! Een roze buitenkleed is gewilder, wees er dus snel bij en ga mee met de trend en neem een roze buitenkleed!

Populaire buitenkleden in het roze

Rust is inderdaad een positieve eigenschap die terugkomt bij buitenkleden in het roze, maar rust is niet het enige waar deze kleur buitenkleden zijn populariteit aan te danken heeft. Buitenkleden in het roze zijn verkrijgbaar in vele formaten en designs. Dit maakt het voor de consument heel aantrekkelijk om een buitenkleed in de tuin te nemen. Zo zijn roze buitenkleden ook te verkrijgen in het rond. Roze ronde buitenkleden kunnen nog aantrekkelijker zijn dan standaard rechthoekige buitenkleden. Dit komt doordat rond op de grond zorgt voor knusse zithoekjes en het doorbreekt rechte lijnen in jouw buiteninterieur. Voor mensen die vinden dat size matters, hoeven bij buitenkleden in het roze niet te vrezen. Aangezien het grootste roze buitenkleed ruim 4 meter lang is! Dit is de lengte van een gemiddelde olifant! Deze XXL buitenkleden zijn enorm gewild!

Laat je inspireren met een buitenkleed roze

Een roze buitenkleed in de tuin is als een stukje hemel op aarde, maar niet alleen de kleur roze doet je interieur stralen, ook andere kleuren kunnen dat. Misschien is roze juist niet jouw lievelingskleur of misschien als man zijnde is de kleur roze taboe voor jou. Gelukkig zijn er meerdere kleuren in buitenkleden, die rustgevend en kalmerend werken. Neem bijvoorbeeld het beige buitenkleed. De neutrale kleur maakt het mogelijk om deze buitenkleed te plaatsen in ieder buiten interieur! Een andere populaire is geel. Gele buitenkleden zijn energierijk en vrolijk.  

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!