Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 40% korting op heel veel vloerkleden
40% korting
40% korting
25% korting
30% korting
40% korting
40% korting
40% korting

Oosterse sferen met een oosters tapijt

Oost, west thuis best! Hoe creëer jij een warme, knusse sfeer in je huis? Je kan dit doen door het gebruik van mooie houten meubels en gezellige woonaccessoires maar denk ook eens aan bijvoorbeeld een Oosters tapijt! Veelal tapijten met warme kleuren zoals verschillende tinten rood, bruin, goud of donkerblauw. Een huis met een oosters invloeden kenmerkt zich door warme kleuren, grote groene planten, comfortabele meubels, warme licht.

Waar vroeger de oosterse tapijten als ouderwets werden gezien zijn ze tegenwoordig hip en trendy. De materialen zijn minder zwaar geworden en de prints lichter en met andere kleuren. Zo zijn er traditionele oosterse tapijten maar er zijn ook varianten van verschillende Patchwork vakken met diverse prints.

Traditionele oosterse tapijten

De oosterse vloerkleden zijn erg goed te combineren met de diverse woonstijlen. Denk bijvoorbeeld eens aan de industriële stijl. Deze stijl kenmerkt zich door bijvoorbeeld stalen meubels, beton, hout. Vooral stoere meubels en woonaccessoires. Als je dit combineert met een oosters tapijt creëer je een heel eigen woonstijl. Vergelijkend met Oosterse tapijten zijn Perzische tapijten. 

De oosterse vloerkleden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Zo zijn er ook mooie ronde vloerkleden met mooie prints. In huis kan je bijvoorbeeld ook een langwerpig tapijt combineren met een rond oosters kleed. Maar doordat een oosters tapijt zo goed te combineren is met andere stijlen zou je bijvoorbeeld ook een jute kleed erbij gebruiken. Door de warme kleuren en verschillende materialen creëer je een spannende combinatie.

Niet alleen in een woonkamer kan een oosters tapijt zorgen voor een warme sfeer. Denk ook eens aan een oosters kleed in bijvoorbeeld een slaapkamer of een werkkamer. Een oosters tapijt kan zorgen voor een ontspannen, veilig gevoel in een ruimte. Heel belangrijk als je bijvoorbeeld een coaching praktijk hebt. Of wat dacht je van een massageruimte. Een vloerkleed kan zorgen voor de juiste sfeer.

Er zijn zoveel combinaties mogelijk met allerlei woonstijlen. Wat vind je bijvoorbeeld van de combinatie met jute vloerkleed of een hennep vloerkleedDoor de combinatie met een natuurlijk vloerkleed maak je een spannende combinatie in huis. Vergeet ook niet om een antislip vloerkleed te bestellen bij het vloerkleed. Deze zorgt ervoor dat het kleed beter op de vloer blijft liggen en zorgt ook voor een langere levensduur van het tapijt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »