Vloerkleed 100x100 cm

Een vierkant vloerkleed van 100x100cm zorgt voor meer dimensie in een ruimte. Perfect voor onder dat leuke bijzettafeltje of bij een stoel. Geeft de finishing touch die je woonkamer, studeerkamer of slaapkamer verdient!

1 - 2 van 2 producten

Het vierkant vloerkleed 100x100cm is het ideale kleine vloerkleed die je in huis moet hebben! De eigenschappen van vierkante vloerkleden zijn super! Een eigenschap van het vierkant vloerkleed is dat het qua kant even lang is aan elke zijde. Een andere eigenschap van een vierkant vloerkleed is dat het ruimte bespaard, want qua formaat kan je het vloerkleed in elke hoek plaatsen.

Vierkant vloerkleed 100x100cm creëert sfeer in jouw huis!

Een 100x100cm vloerkleed heeft de eigenschap dat het iedere ruimte om kan toveren tot een gezellige woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of tuin. Dit komt doordat het vierkante vloerkleed qua verhouding aan elke kant even lang is, waardoor je ruimte kunt besparen om jouw huis optimaal kan inrichten. En net als ieder ander vloerkleed komt een 100x100cm vloerkleed voor in verschillende kleuren. Populaire kleuren die passen bij een vierkant model zijn de blauwe en rode vloerkleden. Deze gekleurde vloerkleden voorzien jouw interieur van rust en kalmte.

Klein vierkant vloerkleed perfect te combineren met meubels

Het 100x100cm vloerkleed staat bekend als het kleinste, vierkante vloerkleed. De beste uitspraak die past bij dit kleine vierkant vloerkleed is ‘klein maar fijn’. Dit is echt zo! Het voordeel van een klein vierkant vloerkleed is dat het aan elk zijde even lang is, wat het ideaal maakt om er een meubel stuk onder te zetten. Zo kun je het klein vierkant vloerkleed goed combineren met bijzettafels en salontafels. Daarnaast kun je er gemakkelijk een poef onder zetten, waardoor je de poef overal kunt verslepen zonder dat er krassen op je vloer komen, ideaal toch?!

Wordt verliefd op je interieur met het 100x100cm vloerkleed vierkant

Een 100x100cm vloerkleed is het ideale kleine formaat vloerkleed die je in huis kan hebben. Het vierkant vloerkleed is gemakkelijk te combineren met meubels, maar een andere eigenschap van het 100x100cm vloerkleed is dat het in iedere ruimte even mooi staat of beter gezegd iedere ruimte mooier maakt! Heb jij een kinderkamer? Beeld je dan maar eens in hoe het 100x100cm vloerkleed onder een wiegstoel ligt. Heb jij een speciaal zithoekje in de slaapkamer? Zet er een klein vierkant vloerkleed onder en je zult zien dat dit slaapkamer vloerkleed de ideale oplossing is om jouw zithoekje knusser te maken! Naast kleine vierkante vloerkleden, hebben wij ook grotere formaten zoals:

Groot vierkant vloerkleed voor grote dromen!

Mocht je nou toch liever iets groters willen? Ook een groot vierkant vloerkleed is aantrekkelijk! Grote vierkante vloerkleden komen voor in vele formaten. Een populair formaat van een het vierkante model is het 200x200cm vloerkleed. Mocht je toch nog iets groters zoeken dan is het 300x300cm vloerkleed de ideale oplossing! Een groot vierkant vloerkleed staat super mooi voor onder je eettafel of onder jouw bankstel, maar of je nu een kleine of grote maat vloerkleed neemt, een vierkant vloerkleed staat super mooi in jouw interieur!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!