Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

De grove structuren van een leren vloerkleed geeft jouw wooninrichting een stoer en rauw karakter. Wat wij weten van leer is dat het materiaal met de jaren transformeert in een heerlijk warme en zachte ondergrond voor de voeten. Daarnaast met het verstrijken van de jaren wordt een leren vloerkleed eigenlijk alleen maar mooier. Vaak wordt leer geassocieerd met effen en donkere kleuren, dit hoeft echter niet altijd zo te zijn! En wist je dat een koeienhuid ook onder een leren vloerkleed valt?

Leren vloerkleed thuis

Neem bijvoorbeeld het leren vloerkleed van Balaton, dit is een mooie neutraal vintage vloerkleed. Door het gebruik van verschillende soorten leer dat verschillende structuren geeft maakt het een bijzonder vloerkleed. Ook gaaf zijn onze 100% leren koeienhuiden. Passend bij bijna elke woonstijl zijn koeienhuiden een echt succes! Onze koeienhuiden zijn 100% leer, een mooi naturel materiaal voor een vloerkleedBeide varianten zijn in combinatie met bijvoorbeeld een mooie strakke lederen bank en onze leren vlinderstoel een briljante keuze!

Leren vloerkleed strak op de vloer

De kracht van leren vloerkleden zit hem in combineren. Combineer de strakheid en stugge structuur van leer met zachte componenten. Combineer de leren bank met een zacht dierenvachtje in de huiskamer. Zeker in de koude wintermaanden maakt dit het in huis warm en gezellig. Het geeft een noordelijk gevoel en het is een goede inspiratiebron voor wie zijn of haar huis Scandinavisch wilt inrichten. De combinatie met natuurlijk hout en neutrale kleuren laat een dierenvacht van elk soort tot zijn recht komen. Het is daarom geen wonder dat een dierenvacht als leren vloerkleed sterk in opkomst is. Het is veelzijdig en straalt een uniek karakter uit.

Natuurlijk product vloerkleed

Leer is een natuurproduct, is het toch niet helemaal je ding? Kijk dan eens naar een jute of een wollen vloerkleed. Natuurproducten zijn krachtige, duurzame ingrediënten voor een vloerkleed. Daarnaast hebben ze door hun pastel kleuren en karakter vaak de mogelijkheid om in te blenden bij vele soorten woonstijlen.  

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »