Leren vloerkleed

Leer is een van de sterkste natuurlijke producten. Vloerkleden van leer gaan dan ook jaren mee! Vaak zijn leren vloerkleden dierenhuiden zoals een koeienhuid of een schapenvacht. Er zijn ook verschillende geweven leren vloerkleden.

1 - 19 van 19 producten

De grove structuren van een leren vloerkleed geeft jouw wooninrichting een stoer en rauw karakter. Wat wij weten van leer is dat het materiaal met de jaren transformeert in een heerlijk warme en zachte ondergrond voor de voeten. Daarnaast met het verstrijken van de jaren wordt een leren vloerkleed eigenlijk alleen maar mooier. Vaak wordt leer geassocieerd met effen en donkere kleuren, dit hoeft echter niet altijd zo te zijn! En wist je dat een koeienhuid ook onder een leren vloerkleed materiaal valt?

Leren vloerkleed thuis

Neem bijvoorbeeld het leren vloerkleed van Balaton, dit is een mooie neutraal vintage vloerkleed. Door het gebruik van verschillende soorten leer dat verschillende structuren geeft maakt het een bijzonder vloerkleed. Ook gaaf zijn onze 100% leren koeienhuiden. Passend bij bijna elke woonstijl zijn koeienhuiden een echt succes! Onze koeienhuiden zijn 100% leer, een mooi naturel materiaal voor een vloerkleed. Beide varianten zijn in combinatie met bijvoorbeeld een mooie strakke lederen bank en onze leren vlinderstoel een briljante keuze!

Vloerkleed leer strak op de vloer

De kracht van leren vloerkleden zit hem in combineren. Combineer de strakheid en stugge structuur van leer met zachte componenten. Combineer de leren bank met een zacht dierenvacht in de huiskamer. Zeker in de koude wintermaanden maakt dit het in huis warm en gezellig. Het geeft een noordelijk gevoel en het is een goede inspiratiebron voor wie zijn of haar huis Scandinavisch wilt inrichten. De combinatie met natuurlijk hout en neutrale kleuren laat een dierenvacht van elk soort tot zijn recht komen. Het is daarom geen wonder dat een dierenvacht als leren vloerkleed sterk in opkomst is. Het is veelzijdig en straalt een uniek karakter uit.

Leren vloerkleden uit de natuur 

Leer is een natuurproduct, is het toch niet helemaal je ding? Kijk dan eens naar een jute vloerkleed of een wollen vloerkleed. Natuurproducten zijn krachtige, duurzame ingrediënten voor een vloerkleed. Daarnaast hebben ze door hun pastel kleuren en karakter vaak de mogelijkheid om in te blenden bij vele soorten woonstijlen.  

Ben je benieuwd naar de populairste leren vloerkleden van dit moment? Bekijk dan onze Top 10 Leren vloerkleden

Relevante categorieën

Veelgestelde vragen over 

  • Een leren vloerkleed wordt gemaakt van leer, een natuurlijk product dat afkomstig is van dierenhuiden. Leren vloerkleden staan bekend om hun rustieke, stoere uiterlijk. Leren vloerkleden kunnen ook gemaakt zijn van kunstleer.
  •  Een leren vloerkleed is een duurzame investering en gaat lang mee. De vloerkleden worden zelfs met de jaren mooier en zachter. Een leren vloerkleed is daarom een duurzame aankoop als het voor langere tijd gebruikt wordt. 
  • Wat een leren vloerkleed uniek maakt, is de textuur en robuustheid van het vloerkleed dat ieder interieur een rauw uiterlijk geeft. Daarnaast geldt: hoe langer een leren vloerkleed ligt, hoe beter en mooier hij wordt. Omdat leer een natuurproduct is, is ieder vloerkleed anders en dus uniek.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!