Dino vloerkleed

Een dinosaurus vloerkleed is het vloerkleed wat kinderen een vertrouwd gevoel kan geven en waar ze lekker kunnen ontspannen. Dino's staan bekend om hun stoere karakter, wat geliefd is onder jongens. Dit maakt een dino vloerkleed heel populair.

1 - 9 van 9 producten

Dino vloerkleed

Wie wil er nou niet een dinosaurus in het echt willen zien? Helaas zijn deze dieren uitgestorven máár wat is er nu leuker om deze dieren in je verbeelding tot leven te brengen?!. Dit alles kan met een prachtig dino dieren vloerkleed. Dino vloerkleden zijn voor de stoere jongens en meisjes onder ons. Tover een slaapkamer of speelkamer om tot een echt dino thema en hierbij kan natuurlijk een dino vloerkleed niet ontbreken. De fantasie van kinderen kan bij een vloerkleed zo goed naar voren komen, wat de creatieve kant van een kind alleen maar goed doet. Net als een unicorn vloerkleed, zorgt een dino vloerkleed voor een sprankje magie! 

De vloerkleden zijn gemakkelijk schoon te houden zodat uw kind er met een gerust hart uren op kan laten spelen. Deze vloerkleden zijn over het algemeen gemaakt van zachtere materialen zodat ze zowel tijdens het spelen als rondlopen in de kamer een prettig gevoel hebben aan de voetjes. Maar ook voor de buikkruipers is dit ideaal! Met een dino vloerkleed maakt u voor uw zoon of dochter een waar speelparadijs.

Kleurrijk vloerkleed dinosaurus

De meeste vloerkleden met dinosaurussen hebben altijd een mooi kleurenpalet. Gezellige printjes en kleurtjes kleden een slaapkamer of speelkamer helemaal aan en zorgen voor een rijke fantasie. Door de vele kleuren is het leuke te combineren met andere dino spullen.

Het is dus niet alleen praktisch als het gaat om de ruimte leuk aan te kleden, maar zo kan je ook met je kleine al de verschillende kleuren oefenen op een speelse en leuke manier.

Kleurrijke dinosaurus vloerkleden brengen net dat beetje kleur in de inrichting. De kleur en sfeer is een kamer is namelijk erg bepalend voor de omgeving. Naast dino vloerkleden hebben wij ook olifant vloerkleden of katten vloerkleden.

Dino speelkleed

Ondanks dat dinosaurussen ver voor onze tijd bestonden zijn het natuurlijk wel hele grote en interessante dieren. Dat blijkt wel uit het feit dat veel jonge kinderen hier helemaal weg van zijn. Daarom is een speelkleed niet te missen in een huis met een en of kind(eren). De leuke kleuren en gezellige prints zorgen voor urenlang speelplezier. Ga met de T-rex en Tyrannosaurus op pad en verjaag de vijand of red samen juist de wereld.

Hoor jij de dino al brullen om met je te komen spelen? Of maak er een spel van, raad de brul bij de verschillende dinosaurussen. Iedere dag een ander avontuur en hierdoor ook iedere dag een ander verhaal om te vertellen als je naar bed gaat wat je allemaal hebt meegemaakt. Ontdek naast dinosaurussen nog veel meer dieren op een kinderkleed!

Veelgestelde vragen over 

  • Een dino vloerkleed kan een leuke, speelde toevoeging zijn aan een kinderkamer. Naast dat dit een leuk decoratief element toevoegt aan een kinderkamer, zorgt een dino vloerkleed er ook voor dat de verbeelding van het kind wordt geprikkeld.
  • Een dino vloerkleed wordt doorgaans gebruikt in kinderkamers om een speels effect toe te voegen. Daarnaast kan dit ook een leuke toevoeging zijn aan hobbykamers, speelkamers of zelfs tienerslaapkamers!
  • De mooiste dino vloerkleden shop je bij Volero! In ons ruime assortiment vind je voor iedere kinderkamer een passend dino vloerkleed. Ontdek de leukste designs tegen de scherpste prijzen!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!