Turquoise buitenkleed

Turquoise buitenkleden, de kleur van een heldere oceaan en daarom een prachtige aanvulling op iedere buitenruimte! Met een turquoise buitenkleed creëer je een oase van ontspanning en kom je heerlijk tot rust.

1 - 8 van 8 producten

Turquoise: de blauwgroene kleur die meteen het gevoel oproept van een heldere oceaan. Dobberend op een bootje laat je je hand in het verkoelende water glijden. Even vergeet je alles om je heen en ben je één met de natuur. Dat onbeschrijflijke gevoel ook ervaren in je eigen tuin? Dat kan met een buitenkleed turquoise! 

Creëer je eigen geluk met een buitenkleed turquoise!

De kleur turquoise is een samenstelling van blauw en groen en is afkomstig van het gelijknamige mineraal. Van deze edelsteen werden vroeger kostbare juwelen gemaakt die vanuit het Midden-Oosten verscheept werden naar Europa. Sommige stammen geloofden dat de steen geluk bracht, voor financiële voorspoed zorgde en bescherming bood tegen het kwaad. We weten niet hoe met jou zit, maar wij waren al om bij ‘geluk’.. Genoeg reden dus om een buitenkleed turquoise of een vloerkleed in dezelfde kleur op te nemen in het interieur! Niet alleen roept deze kleur gevoelens van ontspanning en helderheid op, een buitenkleed turquoise voelt zich als een vis in het water in de natuur. De blauwgroene tinten kleuren prachtig bij de flora en fauna in jouw tuin! Evenals een groen buitenkleed, hét element om jouw urban jugle he-le-maal compleet maakt!

Voordelen van een turquoise buitenkleed!

Een buitenkleed is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Wij begrijpen wel waarom! Met een tuinkleed zorg je ervoor dat je binnen en buiten met elkaar verbindt doordat je jouw woonstijl doortrekt naar buiten. Anders dan de veelgebruikte grijze stenen of grind, die ’s zomers erg heet kunnen worden, is een turquoise buitenkleed een vrolijker aanzicht. Een turquoise buitenkleed is beschermend en biedt de voeten comfort. Het oog wil natuurlijk ook wat! Een turquoise buitenkleed is een mooie aanvulling op jouw loungeset en maakt zitten in de tuin een stuk aantrekkelijker! Tot slot zorgt een turquoise buitenkleed echt voor een vakantiegevoel. Waan je in een strandtent op Ibiza met onze Ibiza buitenkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!