Moderne vloerkleden

Ben jij vooruitstrevend ingesteld en pas je daar je omgeving het liefst op aan? Dan ...

1 - 24 van 1493 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Maar waaraan herken je een modern vloerkleed? In onze ogen betekent moderniteit blijven verbeteren en innoveren. En dat is hetgeen wat je terug ziet in de designs van onze moderne vloerkleden. Om steeds met iets nieuws te komen, spelen designers met strakke lijnen, grafische patronen en opvallende prints. Daarnaast is het experimenteren met bijzondere materialen zoals, Wol of katoen een manier om een frisse wind door je interieur te laten waaien. Door deze moderne vloerkleden te combineren met strakke meubelstukken en minimalistische accessoires, ontstaat er een fris sfeertje waar je energie van krijgt.

Innoveren en verbeteren met een modern vloerkleed

Naast deze vooruitstrevende manier, kun je natuurlijk ook hetgeen wat er al is verbeteren. Dit geldt ook voor vloerkleden. Die prachtige designs, sierlijke krullen en iconische patchworkprints op vintage vloerkleden zijn te mooi om te verwaarlozen. Het zijn juist tijdloze elementen die juist daarom ook perfect passen in een modern interieur. Maar dan wél in een fris kleurtje zoals vintage violet, wonder grijs, antraciet of steen taupe. De voorkeur bij het moderne vloerkleed is een lage pool. Laagpolige vloerkleden hebben een strakke uitstraling. Door deze variant van moderne tapijten te combineren met juist hele minimalistische meubelstukken, creëer je een interieur waar de afzonderlijke stukken elkaar enkel versterken.

Modern vloerkleden met een modern design

Vloerkleden kunnen verschillende moderne designs hebben. Denk bijvoorbeeld aan vloerkleden met een mooi vegen patroon erop, een subtiel design maar toch iets meer dan alleen een egale kleur. Er zijn ook moderne vloerkleden met prachtige kleuren erop die een soort kunstwerk op de vloer vormen. Super mooi om te combineren met minimalistische meubels, het vloerkleed wordt dan een echte eyecatcher! Daarnaast zijn er ook nog abstracte vloerkleden met abstracte vormen die de woonkamer nog wat leuker maken. Er is voor ieder interieur een vloerkleed met een modern design te vinden! Welke past het beste in jouw interieur?

Verschillende soorten moderne kleden

Er zijn verschillende soorten, kleuren en maten moderne kleden. Je hebt bijvoorbeeld kleurrijke vloerkleden met mooie vormen of juist vloerkleden met een minimalistisch design. Er is een modern kleed voor ieder interieur ook voor de liefhebbers van de chique woonstijl ons. Wil je een rustige sfeer creëren in de woonkamer? Dan is een modern kleed met een lichte kleur ideaal! Of wil je juist je minimalistische interieur een beetje kleur geven? Dan is een modern kleed met meerdere kleuren en patronen een goede keuze. Je kan ook kiezen voor een modern kleed met aparte vormen erop. Een vloerkleed dat meteen een kunstwerk voor op de vloer is! 

Daarnaast variëren onze moderne vloerkleden ook in materiaal. Moderne wollen vloerkleden zijn bijvoorbeeld een prachtige toevoeging voor jouw interieur! De vloerkleden geven een warm en gezellig gevoel. Daarnaast zijn moderne wollen vloerkleden ook nog eens heerlijk zacht. Fijn voor je voeten! Moderne wollen vloerkleden hebben een luxe uitstraling en brengen ook dat huiselijke gevoel. Heb je een modern interieur? Dan past een modern wollen vloerkleed hier perfect bij! Moderne wollen vloerkleden passen ook heel goed bij andere woonstijlen zoals bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur. Moderne wollen vloerkleden zijn een goede keuze voor alle woonstijlen! Er zijn bijvoorbeeld moderne wollen vloerkleden met een bolletjespatroon maar ook platte. Er is voor ieder interieur wel een modern wollen vloerkleed te vinden!

Groot modern vloerkleed

Er zijn verschillende maten moderne vloerkleden. Denk bijvoorbeeld aan een groot modern vloerkleed. Een groot modern vloerkleed past perfect in de woonkamer, leg hem onder de bank en zet de rest van de meubels ook op het vloerkleed. Op die manier verbindt je alle meubels met elkaar. De woonkamer krijgt dan ook meteen een huiselijk gevoel. Een groot vloerkleed modern past ook perfect in de slaapkamer. Leg hem bijvoorbeeld onder het bed, waardoor het moderne vloerkleed aan beide kanten uitsteekt. Het vloerkleed zorgt dan voor een zachte ondergrond voor je voeten. Een groot modern vloerkleed zorgt voor een warme en huiselijke sfeer in je interieur!

Unieke contrasten met een vloerkleed modern

Heb je de moderne inrichting doorgetrokken naar de tuin? Dan is het enige dat mist tussen de rododendrons en strakke bloembakken, een modern buiten vloerkleed. Doordat deze exemplaren van een stevig materiaal zoals polypropyleen of een ander synthetische grondstof gemaakt zijn, kun ze gewoon laten liggen wanneer de Hollandse zomer wordt opgeschrikt door menig regenbui.

Het unieke aan moderne vloerkleden is dat ze je aanmoedigen om te spelen met stijl en contrasten. Door bijvoorbeeld een tapijt met strakke lijnen te combineren met meubels of kunst bestaande uit uitzonderlijke vormen, versterk je beide exemplaren. Doordat hierdoor je vloerkleed modern en de meubelen eromheen zoveel kracht uitstralen, heb je ook niet veel andere frutsels nodig om je huis mee te vullen. Het motto ‘less is more’ blijft daarom een frase die altijd van toepassing zou blijven op moderne vloerkleden en het bijbehorende interieur.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Doe inspiratie op met onze Top 10 Moderne vloerkleden

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!