Fluffy vloerkleed

Een fluffy vloerkleed is zacht, knuffelbaar en heerlijk comfortabel om op te lopen. Ervaar zelf het genot van onze fluffy vloerkleden in de woon-, slaap- of kinderkamer. Je voeten zullen je eeuwig dankbaar zijn!

1 - 24 van 120 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Aaahhhh, een fluffy vloerkleed. De naam zegt al genoeg: vloerkleed fluffy, zacht en donzig. Woorden die een fluffy kleed uitstekend kunnen omschrijven. En zeg nu eens eerlijk: wat is er nou een prettiger gevoel dan met je blote voeten over het zachtste en meest fluffy vloerkleed lopen dat er bestaat? Alsof je op wolken loopt (uiteraard zonder er doorheen te zakken).

Zacht spel met een fluffy vloerkleed

Als je aan een fluffy vloerkleed denkt, maak je waarschijnlijk meteen de associatie met.. een kinderkamer vloerkleed! Naarmate we ouder worden, gaan we iets minder ravotten en weten we als geen ander hoe zeer iets kan doen. Zoals het gezegde mooi verwoord: ‘al doende leert men’. Dat begint natuurlijk al van kleins af aan. We kunnen ons goed voorstellen dat jij als ouder zijnde niet wilt dat jouw kleintje zich enorm bezeert. Alsof de navelstreng nooit is doorgeknipt. Je kan niet voorkomen dat je kind een keer ten val komt. Wel kan je de pijn verminderen. Hoe?! Door het neerleggen van een hoogpolig vloerkleed fluffy! Uiteraard met het bijkomende voordeel dat de kinderkamer voorzien is van een leuk woonitem dat extra sfeer met zich meebrengt. Win-win als je het ons vraagt!

Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan snel onze top 10 zachte vloerkleden

Overal een fluffy kleed

Een fluffy vloerkleed is echt niet alleen geschikt voor de kinderkamer. Dat zachte, aangename gevoel van een vloerkleed fluffy gun jij jezelf en je voeten toch ook? Plaats een fluffy vloerkleed gerust in de woonkamer voor een knusse look. Of juist misschien wel als slaapkamer vloerkleed zodat je voor en na het slapen je voeten kan laten rusten op de extreem zachte ondergrond. Jouw slaapkamer is namelijk de plek om tot rust te komen na een lange dag. Een vloerkleed fluffy is hét ingrediënt voor een rustgevende slaapkamer.

Vloerkleed fluffy, groots plezier

Voor de giganten onder ons kunnen we natuurlijk niet onderdoen. Een grootse speelruimte voor het koninkrijk van jouw kindje creëren? Met een vloerkleed 240x340cm kom je aardig in de buurt! Een groot fluffy kleed waar iedereen veel woonplezier aan kan beleven. Is een groot vloerkleed misschien voor jou net wat te veel van het goede? Wees dan niet getreurd. Ook voor jou hebben we een passend vloerkleed. Met een vloerkleed 80x150cm kan ook jij genieten van een fluffy kleed, bijvoorbeeld voor de kast of bij jouw favoriete loungehoekje in huis.  

Ontdek een faux fur vloerkleed

Klaar om een faux fur vloerkleed te omarmen in jouw interieur? Niet alleen creëer je daarmee meer beweging en diepte in het interieur, een faux fur vloerkleed is een waar genot voor je voeten. Laat je voeten wegzakken in de zachte, weelderige pool van een velours vloerkleed. Net als een trouw huisdier ligt een faux fur vloerkleed te wachten om je op te vangen na een lange werkdag. Wist je dat een faux fur vloerkleed ook vleugje luxe toevoegt aan het interieur? Als je op zoek bent naar een manier om luxe en comfort samen te brengen, zijn onze faux fur vloerkleden zeker iets voor jou!

Voordelen van een pluche vloerkleed

Of je nu gaat voor een knusse woonkamer of een dromerige slaapkamer escape, een pluche vloerkleed tovert iedere ruimte om tot een oase van stijl en comfort. Om de uitnodigende sfeer compleet te maken, combineer je een pluche vloerkleed met andere zachte woonaccessoires, zoals een schapenvacht of een teddy kussen. Als je nog niet overtuigd was om een pluche vloerkleed in huis te nemen, heeft deze zachte sfeermaker naast decoratieve ook functionele eigenschappen. Een pluche vloerkleed is dankzij zijn dikte en hoge pool geluiddempend. Ook isoleert het de ruimte doordat pluche vloerkleden warmte vasthouden. Heerlijk warm en aangenaam in koude maanden dus! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!