Vloerkleed gevlochten

Een gevlochten vloerkleed heeft een bijzondere weeftechniek waarbij de vlecht structuur het charme geeft, Een strak gevlochten vloerkleed is van oer sterke kwaliteit dat slijtvast is. Een echte topper onder de vloerkleden!

1 - 23 van 23 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken

Lekker thuis met een gevlochten vloerkleed

Er zijn veel verschillende manieren om een vloerkleed te maken, waar het vlechten van een vloerkleed één manier is. Het geeft een prachtig en fraai resultaat omdat je ziet daadwerkelijk de structuren van het gevlochten vloerkleed en dat maakt deze techniek zo bijzonder. Het vlechten kan gebeuren met verschillende materialen, denk hierbij aan wol, leer, katoen enzovoort. Natuurlijk geeft het soort materiaal de maatstaf in hoeverre het vloerkleed stug tot zacht aanvoelt. Een ander voordeel van een gevlochten vloerkleed is dat het slijtvast en niet zal pluizen doordat het zo strak gevlochten is. Naast gevlochten vloerkleden zijn er ook geweven en geknoopte vloerkleden.

Gevlochten vloerkleed in de huiskamer

Stel je nu eens voor…  Een huiskamer met strakke witte muren om de kamer zo groot mogelijk te laten lijken. Rechts tegen de muur staat een gave cognac sofa met hippe sierkussens in groentinten, deze passen perfect bij de plant recht van de bank. Wat het interieur een botanisch effect geeft en dit is tegenwoordig helemaal trendy! In de hoek staat een gevlochten stoel gemaakt van natuurlijk materiaal met een schaapvacht als decoratie. De bijzettafel verbindt de twee zitplaatsen maar het voelt nog niet als één geheel. Dit alles vormt pas één geheel wanneer je bijvoorbeeld een jute vloerkleed van het merk Fraai erbij combineert. Zie jij het ook al voor je?

Gevlochten vloerkleden in allerlei vormen, maten en kleuren

Gevlochten vloerkleden komen niet alleen in rechthoekige vormen, ook zijn deze verkrijgbaar in ronde vormen. We hebben een mooi assortiment ronde vloerkleden voor jou klaarstaan. Waarom zou je een rond vloerkleed aanschaffen? Heel eenvoudig omdat ronde vloerkleden breken de strakke lijnen in het interieur en geven een speels effect. Het is eens wat anders dan het gewone! Creëer bijvoorbeeld een knus leeshoekje, of leg een gevlochten vloerkleed in studeerkamer. Verder hebben we gevlochten vloerkleden in verschillende kleuren, materialen en maten. Ontdek alle varianten bij Volero!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!