Getuft vloerkleed

Een getuft vloerkleed is een populaire keuze als je op zoek bent naar een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Je voeten raken de zachte vezels, je ogen genieten van het unieke design en je interieur komt tot leven. Ontdek nu het ruime aanbod!

1 - 24 van 129 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 6

Je voeten raken de zachte vezels, je ogen genieten van het unieke design en je interieur komt tot leven. Kortom, een getuft vloerkleed is een populaire keuze als je op zoek bent naar een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

De reis achter elk getuft vloerkleed

Bij een getuft vloerkleed worden garen door een vooraf gemaakte backing gedrukt met behulp van een speciaal tuftpistool. Hierdoor ontstaan lussen of polen aan de bovenkant van de backing, waardoor een pluche textuur ontstaat en een hoog-laag effect kan worden gecreëerd. Getufte vloerkleden kunnen worden gemaakt met verschillende soorten garen, waardoor zowel wollen of katoenen vloerkleden als synthetische vloerkleden kunnen worden getuft. Om ervoor te zorgen dat de lussen of polen gelijkmatig worden verdeeld, wordt het vloerkleed getuft vaak nog geschoren om een nog zachter oppervlak te creëren en onregelmatigheden te verwijderen. Een getuft vloerkleed is erg veelzijdig als het gaat om design, want door het  tuften kunnen zeer gedetailleerde patronen en kleurencombinaties worden gecreëerd. Elk ontwerp, simpel of gedetailleerd, wordt zorgvuldig en met precisie uitgevoerd. Ontdek 

Onweerstaanbare voordelen van een vloerkleed getuft

Getufte vloerkleden zijn meer dan alleen decoratief. De dikke structuur biedt extra isolatie en comfort, wat betekent dat je voeten altijd een zachte en warme ondergrond hebben. Dit maakt een vloerkleed getuft naast een woonkamer vloerkleed, ook uitermate geschikt voor de slaapkamer. Bovendien biedt hun dichtheid een akoestisch en geluiddempend voordeel. Verder staan getufte vloerkleden, net als geweven vloerkleden, bekend om hun sterke kwaliteit. Door het tuftproces kunnen de garen strak worden ingebed in de backing, wat resulteert in een kwalitatief product dat lang meegaat. Bekijk voor meer gedetailleerde ontwerpen ook onze gedrukte vloerkleden

Getufte vloerkleden in iedere gewenste stijl

Getufte vloerkleden kunnen ieder interieur accentueren. Of je nu houdt van een modern of Scandinavisch interieur; hun veelzijdigheid betekent ook dat een vloerkleed getuft in veel verschillende designs, patronen en materialen te verkrijgen is. Daardoor is er altijd een materiaal vloerkleed getuft dat perfect bij jouw persoonlijke stijl past. Ontdek nu het ruime aanbod aan getufte vloerkleden! 

Relevante categorieën
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!