Top 10 Synthetische vloerkleden

Trendy designs, zónder in te leveren op gemak en comfort? Deze Top 10 Synthetische vloerkleden is voor jou! Onze best verkochte synthetische vloerkleden zijn makkelijk in onderhoud en bijzonder slijt- en kleurvast. Vind nu jouw favoriet!

1 - 10 van 10 producten

Synthetische vloerkleden zijn enorm gestegen in populariteit. Wij begrijpen heel goed waarom! Waar natuurlijke materialen zoals wol en jute om een zachte aanpak vragen wat betreft onderhoud, is een vloerkleed van bijvoorbeeld polyester, polyamide of polypropyleen minder kwetsbaar. Zoals het gezegde luidt: ‘eenvoud dient de mens’. Dankzij geavanceerde productietechnieken is een synthetisch vloerkleed kleur- en vormvast en vaak ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Nu al overtuigd? Wacht maar tot je onze populaire synthetische vloerkleden hebt gezien!

Populaire synthetische vloerkleden

Onze populaire synthetische vloerkleden kunnen precies zo worden gemaakt als de ontwerpers het bedacht hebben. Het zit namelijk zo, de bewerking van synthetisch vloerkleed materiaal kent eindeloos veel mogelijkheden. Zo kunnen kunststoffen in veel verschillende kleuren worden geverfd en worden bedrukt met prints. Het voordeel is dat kleuren en prints voor een lange tijd mooi blijven. Ook zijn onze best verkochte synthetische vloerkleden slijtvast en behouden ze hun oorspronkelijke vorm. Zo beleef je extra lang plezier aan jouw sfeermaker!

Top 10 Synthetische vloerkleden

Onze Top 10 Synthetische vloerkleden zijn niet alleen een genot voor het oog, ze zijn ook nog eens laag in onderhoud! Deze vloerkleden zijn dan ook een uitstekende keuze voor huishoudens met kinderen en/of huisdieren. In een handomdraai heb je jouw vloerkleed verlost van dierenharen! Bij ongelukjes hef je gewoon de stofzuiger, een vochtige doek of, indien nodig, reinigingsmiddel. Heb je als eindbestemming de kinder- of speelkamer in gedachte? Uitstekende keuze! Ook onder de eettafel is een polypropyleen vloerkleed en goede match.

Best verkochte Synthetische vloerkleden

Weet je niet zo goed welk synthetisch vloerkleed nou de beste match is? Wij maken het jou een stukje makkelijker door de best verkochte synthetische vloerkleden alvast op een rijtje te zetten. Zo kies je gegarandeerd een vloerkleed dat meegaat met de laatste trends.

Het knusse gevoel van de woonkamer ook buiten ervaren? Leg dan een buitenkleed neer! Alle buitenkleden zijn gemaakt van kunststof en kunnen het hele jaar door buiten blijven liggen. Onze synthetische vloerkleden voor buiten zijn waterbestendig en kunnen dus ook tegen een flinke Nederlandse regenbui! Wederom zijn de mogelijkheden voor kleuren en prints erg breed. Match het buitenkleed met de planten en bloemen uit jouw buitenruimte voor een heerlijk zomers gevoel!

 

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!