Vloerkleed voetbal

Hét vloerkleed voor voetballiefhebbers; een vloerkleed voetbal. Creëer een inspirerende, motiverende en vooral stimulerende kamer met onze voetbal kleden. Wordt jouw kleintje de volgende voetballegende?

1 - 10 van 10 producten

Veel ouders zullen het herkennen; het hebben van kinderen die niets liever doet dan voetballen, praten over voetbal, voetbal kijken en dromen over voetbal. Eigenlijk moet alles in het leven met voetbal te maken hebben. Wanneer jouw kind gaat buitenspelen, dan weet je gelijk al waar hij of zij naartoe gaat, namelijk naar het dichtstbijzijnde grasveld. Samen met vriendjes en vriendinnetjes een balletje trappen. Bij het maken van een uitstapje kan een voetbal ook nooit ontbreken!

De slaapkamer van jouw zoon of dochter moet ook veel weghebben van de favoriete hobby van het kind: voetbal!
Een voetbal dekbed, een voetbal poster, een muurtekening van zijn/haar favoriete voetbalstadion en natuurlijk een voetbal als knuffel. Alleen mist er dan toch nog echt één belangrijk object, namelijk: een vloerkleed voetbal in zijn/haar tienerkamer

Voetbal kleed = scoren! 

Met de toevoeging van een voetbal kleed geef je jouw kind de mogelijkheid om dagelijks strategieën te bedenken voor de beste aanval. Want zeg nu zelf. Voetbal is een strategische sport waarbij veel nagedacht moet worden. Hoe kan je de verdedigers en keeper om de tuin leiden om een prachtige goal te scoren? Met een voetbal kleed zorg je ervoor dat de fantasie gestimuleerd wordt. Ga voor een jongenskamer vloerkleed of meisjeskamer vloerkleed en geef de ruimte die verdiende make-over. 

Schiet raak met een voetbal vloerkleed 

GOOOAAAAAALLLLL! Je kind heeft zojuist een prachtige goal gescoord op zijn nieuwe voetbal vloerkleed en het hele station gaat uit zijn dak! Het publiek is lyrisch over de goal van jouw kind en kunnen nergens anders meer over praten. In iedere nieuwsuitzending is de goal van jouw kind te zien. Jouw kind wint jaar op jaar de ‘FIFA World Player of the Year’. De fantasie van jouw kind komt los wanneer er op het voetbal vloerkleed wordt gespeeld.

Vloerkleed voetbal of beter gezegd: voetbalveld! 

Ben jij de trotse ouder van dé nieuwe Lionel Messi, Virgil van Dijk, Lieke Martens of Vivianne Miedema? Of eigenlijk een kind dat toch wel echt beter is dan deze grote voetbalhelden? Dan kan een vloerkleed voetbal natuurlijk niet ontbreken in de kamer van de nieuwe voetbalheld. Een vloerkleed met voetbalveld is één essentieel onderdeel in de carrière van jullie topvoetballer! 

Zoek je wat anders voor op de tienerkamer? Er zijn nog veel meer motieven vloerkleden te verkrijgen! Denk bijvoorbeeld aan een dieren vloerkleed voor jouw kleine avonturier! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!