Unicorn vloerkleed

Breng de fantasie van jouw kleine tot leven met een unicorn vloerkleed! Een magische toevoeging die iedere kinderkamer, babykamer of speelhoek helemaal afmaakt. Daarnaast biedt een vloerkleed unicorn extra comfort tijdens het spelen.

1 - 11 van 11 producten

Kan jouw kinderkamer wat magie gebruiken? Een unicorn vloerkleed zorgt ervoor dat fantasie werkelijkheid wordt! Een magisch vloerkleed unicorn in de kamer zorgt er voor dat jouw kleintje warm en zacht op de grond kan spelen. Dus, gaat jouw kindje op de rug van een unicorn de wereld redden of juist relaxt liggen dromen van regenbogen en sterren? Is jouw kindje fan van dieren, fantaseren of kleurrijke speeltjes? Een unicorn vloerkleed kan een leuke manier zijn om dat te laten zien! 

Sprookjesachtige avonturen op je unicorn kleed

Een unicorn is niet zomaar een wit paard. Het is een zeldzaam en magisch dier. Kinderen worden aangetrokken door unicorns omdat ze sprookjesachtig zijn en een gevoel van veiligheid geven. Een unicorn laat zien dat je goed bent zoals je bent en er is meer mogelijk dan je denkt! Op het vloerkleed unicorn kan je kindje urenlang spelen en zijn of haar fantasieën tot leven laten komen.

Spelend met een vriendje/vriendinnetje of kruipend de kamer door, het is allemaal mogelijk met een vloerkleed unicorn. Het zachte materiaal van het unicorn kleed zorgt voor veel comfort en een beschermd gevoel bij je kindje.

Een unicorn vloerkleed voor jouw kindje met een eigen stijl

Naast dat een unicorn vloerkleed een vleugje fantasie toevoegt aan elke kamer, is het ook een mooie manier om je persoonlijkheid en stijl te uiten. Een unicorn laat je persoonlijkheid stralen! Een unicorn is een bron van positiviteit en straalt altijd. Een unicorn kleed is daarom perfect kinderkamer vloerkleed om de kamer mee aan te kleden.  Zoek jij samen met je kindje het perfecte vloerkleed uit? Of geef je het liever cadeau als verrassing?

Met jouw vloerkleed unicorn worden fantasieën werkelijkheid

Met een unicorn kleed kan je in een handomdraai je kamer transformeren. Je creëert een nieuwe look zonder dat alle muren opnieuw geschilderd moeten worden of dat je nieuwe meubels moet aanschaffen. Er zijn verschillende opties beschikbaar waardoor je zeker iets zal vinden wat bij jouw smaak of stijl past.

En unicorn vloerkleden zijn écht niet alleen voor kinderkamers. Ook voor andere kamers in huis kan een unicorn kleed een leuke manier zijn om wat persoonlijkheid of magie toe te voegen aan je woning. Of wellicht past een ander dieren vloerkleed beter bij jou of je kindje, zoals een katten of konijnen vloerkleed? Bij ons vind je genoeg dieren!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!