Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Een meisjes vloerkleed wordt al gauw geassocieerd met roze, lieflijk en perfectie. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn want deze aspecten zijn meer stereotypisch. Tegenwoordig is het gebruikelijk om alle kleuren van het kleurenpalet te gebruiken! Gekke prints, mooie pastelkleuren, hippe design, speelvloerkleed of gewoon een mooi ‘grote mensen’ vloerkleed, een meisjes vloerkleed kan niet gemist worden in de meiden kinderkamer. Sterker nog, maak het gezellig en speels voor jouw kleine meid!

Vloerkleed meisjeskamer

Het mooie van een kindervloerkleed is dat het de fantasie van jouw dochter, en stiekem van jouzelf, stimuleert. Je hoeft jezelf niet in te houden, hoe gekker hoe beter! Er is geen grens. Probeer jij als Elle in Wonderland de weg te vinden in het doolhof of voelt de kleine zicht een echte ballerina? Het is allemaal mogelijk met onze collectie meisjes vloerkleden.

*Klop Klop Klop* ‘Wachtwoord alsjeblieft!’ ‘Ella’ ‘Welkom in mijn Tipi!’ Dit mooie Tipi vloerkleed van Ella brengt je terug in de tijd van de indianen. Mooie verhalen vertellen rond het kampvuur samen met vrienden en familie. Liever een dieren vloerkleed? Laat de wilde dieren binnen zonder gevaar voor eigen leven. Brul gerust mee met meneer Leeuw! Wil je het liever wat minimalistische houden? Neem een kijkje tussen onze kindvriendelijke sterren vloerkleden, deze vloerkleden passen goed in de neutrale rustige meidenkamer. 

Gave meidenkamer met een vloerkleed

Met een meisjes vloerkleed in de kinderkamer creëer je gegarandeerd een eigen speelparadijs. Het zit heerlijk zacht en geeft de jonge onderzoeker de kans op blote voeten en knieën te kunnen spelen. Doordat de materialen kindvriendelijk zijn zoals wol of synthetisch, hoef je als moeder niet bang te zijn dat de kleine jeuk of een allergische reactie krijgt. Daarnaast zijn de kindervloerkleden gemakkelijk schoon te maken.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »