Meisjes vloerkleed

Niets is leuker dan een fijne slaapkamer voor je dochter creëren. Een slaapkamer waarin zij zich prettig voelt! Waar zij lekker kan slapen, heerlijk kan spelen of wanneer zij ouder is kan studeren en chillen.

1 - 24 van 198 producten
1 2 3 4 5 ... 9

Een meisjes vloerkleed wordt al gauw geassocieerd met roze, lieflijk en perfectie. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn want deze aspecten zijn meer stereotypisch. Tegenwoordig is het gebruikelijk om alle kleuren van het kleurenpalet te gebruiken! Gekke prints, mooie pastelkleuren, hippe design, speelvloerkleed of gewoon een mooi ‘grote mensen’ vloerkleed, een meisjes vloerkleed kan niet gemist worden in de meiden kinderkamer. Sterker nog, maak het gezellig en speels voor jouw kleine meid!

Vloerkleed meisjeskamer

Het mooie van een kindervloerkleed is dat het de fantasie van jouw dochter, en stiekem van jouzelf, stimuleert. Je hoeft jezelf niet in te houden, hoe gekker hoe beter! Er is geen grens. Probeer jij als Elle in Wonderland de weg te vinden in het doolhof of voelt de kleine zicht een echte ballerina? Het is allemaal mogelijk met onze collectie meisjes vloerkleden.

*Klop Klop Klop* ‘Wachtwoord alsjeblieft!’ ‘Ella’ ‘Welkom in mijn Tipi!’ Dit mooie Tipi vloerkleed van Ella brengt je terug in de tijd van de indianen. Mooie verhalen vertellen rond het kampvuur samen met vrienden en familie. Liever een dieren vloerkleed? Laat de wilde dieren binnen zonder gevaar voor eigen leven. Brul gerust mee met meneer Leeuw! Wil je het liever wat minimalistische houden? Neem een kijkje tussen onze kindvriendelijke sterren vloerkleden, deze vloerkleden passen goed in de neutrale rustige meidenkamer. 

Soorten vloerkleed meidenkamer

Een vloerkleed voor in de meidenkamer zijn er in meerdere soorten, maten en kleuren te vinden. Bijvoorbeeld een heerlijk zacht rond comfy vloerkleed! Een ideale speelplek. Of juist een vloerkleed voor in de meidenkamer met een leuke print erop. Bijvoorbeeld met leuke dieren om de kamer een echt jungle gevoel te geven. Of een vloerkleed meidenkamer in de vorm van een dino of panter. Super stoer en leuk als vloerkleed meidenkamer! Ook zijn er vloerkleed meidenkamer met bijvoorbeeld een wereldkaart erop, ook nog eens leerzaam! Een meidenkamer vloerkleed met een autoweg en stad is ook super leuk. Perfect om op te spelen samen met je vrienden en je favoriete speelgoed!

Fantasie kleed meidenkamer

Een kleed meidenkamer vol met fantasie en verhalen. Creëer samen een prachtig fantasie verhaal rondom ons kleed meidenkamer. Bijvoorbeeld een kleed meidenkamer met een prachtige eenhoorn of een kleed meidenkamer met een draak. Met de prachtige fantasie wezens en de mooie kleuren krijgt jouw kinderkamer nog meer magie. Er is voor elke kinderkamer wel een kleed meidenkamer te vinden. Een fantasie kleed is natuurlijk fantastisch voor in een kinderkamer. En voor als ze wat ouder wordt is bijvoorbeeld fluffy vloerkleed Comfy ideaal. Comfy is heerlijk zacht en fluffy, ideaal voor elke slaapkamer. Vloerkleed Huggy is ook zacht en fluffy, en verkrijgbaar in super leuke vormen.

Gave meidenkamer met een vloerkleed

Met een meisjes vloerkleed in de kinderkamer creëer je gegarandeerd een eigen speelparadijs. Het zit heerlijk zacht en geeft de jonge onderzoeker de kans op blote voeten en knieën te kunnen spelen. Doordat de materialen kindvriendelijk zijn zoals wol of synthetisch, hoef je als moeder niet bang te zijn dat de kleine jeuk of een allergische reactie krijgt. Daarnaast zijn de kindervloerkleden gemakkelijk schoon te maken.

Veelgestelde vragen over 

  • Populaire ontwerpen en kleuren voor vloerkleden voor meisjes variëren, maar de meest voorkomende keuzes zijn zachte pastelkleuren zoals roze, lila en mintgroen. Populaire ontwerpen omvatten doorgaans bloemenpatronen, prinsessenmotieven, dierenfiguren en sprookjesachtige thema's.
  • Om een vloerkleed voor meisjes goed af te stemmen op de inrichting van hun kamer, is het belangrijk om te kijken naar de bestaande kleuren en stijl. Kies kleuren die goed aansluiten met de kleur op de muren, meubels en accessoires in de kamer. Dit zorgt voor een mooi samenhangend geheel in de kinderkamer.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!