Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
35% korting
30% korting
50% korting
35% korting
30% korting
35% korting

Grijs is een kleur met veel mogelijkheden, er zijn ook heel veel verschillende tinten grijs. Wij weten wat de kleur grijs met een huis kan doen, ons assortiment van grijze vloerkleden is niet voor niets zo groot. Grijs heeft de kracht van rust maar kan ook enorm veel stijl toevoegen in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. 

Effen grijs vloerkleed

Op zoek naar een vloerkleed die rust uitstraalt? Ga voor een effen grijze vloerkleed! Door een effen design te kiezen ga je voor de neutrale koele look. Er zijn verschillende soorten effen grijzen vloerkleden beschikbaar. Van laagpolig tot hoogpolig, van rond tot vierkant grijze vloerkleden zijn subtiele aanwezige. Een hoogpolig vloerkleed of een platgeweven vloerkleed maakt een groot verschil in de uitstraling van het vloerkleed. Een vloerkleed grijs is stijlvol, subtiel en past perfect bij een zwarte bank. Uiteraard komen de grijze vloerkleden ook voor buiten in de tuin. Grijze buitenkleden zijn in de lente en de zomer super populair! 

Modern Grijs vloerkleed

Je kan ook juist kiezen voor grijze vloerkleden met een patroon. Zo hebben wij in onze vloerkledenwebshop veel grijze vloerkleden met het ouderwetse vintage patroon. De grijze vintage vloerkleden zijn dan ook super populair! Ben je juist opzoek naar iets moderner? Bij interieurs die wat strakker ingericht zijn, passen vloerkleden met strakke, geografische lijnen.

Naast te kijken naar het soort patroon, kan je bij een grijs vloerkleed ook spelen met het materiaal en de vorm van het vloerkleed. Zo is volgens vele een grijs vloerkleed gemaakt van wol ‘a match made in heaven’. Het zachte van wol in de koele uitstraling van de kleur grijs!

Naast wol hebben we ook grijze jute vloerkleden en synthetische vloerkleden. Jute vloerkleden komen goed tot hun recht in de stoere industriële look in combinatie met metaal. Voor een rond jute vloerkleed in de kleur grijs is dan een aanrader!

Grijze vloerkleden in overvloed

Toch blijft een van de grootste eigenschappen van de kleur grijs de kalmte die de kleur uitstraalt. Grijze vloerkleden worden veel gebruikt in Scandinavische woningen waar rust voorop staat. Wil je ook thuiskomen na een hectische dag en binnenlopen in een oase van rust? Kies voor een grijs vloerkleed waardoor je direct zen wordt.

Durf je voor een aanweziger design te gaan, ga dan voor een vintage vloerkleed in de kleur grijs. Deze vloerkleden hebben iets meer karakter, maar passen nog steeds goed bij een levende ruimte. Het is ook mogelijk kleuren te combineren. Neem een grijs wit vloerkleed, waar de kleuren combinatie van grijs en wit goed samengaan. Of een vloerkleed antraciet waar grijs gemengd is met zwart. Dit zorgt voor een neutrale en stoere vloerkleed! 

 

 • Waarom zou ik een grijs vloerkleed nemen?

  Een grijs vloerkleed blijft neutraal in je interieur, maar komt er wel strak in te liggen. De grijze kleur is namelijk niet opvallend en werkt heel kalmerend in huis.
 • Welke soorten grijze tinten vloerkleden zijn er?

  Grijstinten komen veel voor bij een grijs vloerkleed. Populaire grijstinten zijn zilver, lichtgrijs, grijswit en antraciet. Dit zijn grijstinten die in een interieur neutraal blijven en rust creëren.
 • Bij welke bank past een grijs vloerkleed?

  Goed om te weten is dat bijna elke kleur past bij een grijs vloerkleed. De grijze neutrale kleur zorgt er namelijk voor dat hij niet dominanter wordt dan de kleur van jouw bank.
 • Welke materialen zijn populair bij een grijs vloerkleed?

  Populaire materialen van een vloerkleed zijn wol, katoen, jute, polypropyleen en viscose. Dit zijn materialen die ook heel populair zijn bij een grijs vloerkleed.
Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »