Wollen vloerkleed grijs

Wil jij een vloerkleed hebben die met zijn neutrale kleur goed aansluit in jouw interieur? Neem een grijs wollen vloerkleed, want geen enkele kleur is meer neutraler dan de kleur grijs. Daarnaast werken grijze wollen vloerkleden super ontspannend.

1 - 24 van 100 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

Een hele populaire kleur voor een vloerkleed is de kleur grijs. Naast de kleur is het materiaal wol super populair voor een vloerkleed. Beide eigenschappen hebben voor een vloerkleed positieve werkingen in ons interieur, benieuwd wat een wollen vloerkleed grijs voor jou betekent? Lees dan door.

Grijs wollen vloerkleed de perfecte woonaccessoire!

Tegenwoordig zijn we op zoek naar meubels en woonaccessoires om ons interieur op te frissen. Uiteraard staan we vaker stil bij een vloerkleed dan ieder ander woonaccessoire, maar waar komt het door? Dat heeft te maken met de eigenschappen die een vloerkleed te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld een grijs wollen vloerkleed. De kleur grijs in dit vloerkleed heeft een neutrale kleur, waardoor hij perfect kan dienen op de achtergrond. In ons assortiment vind je lichtgrijze tinten tot bijna zwarte wollen vloerkleden

Grijze vloerkleden hebben verder de eigenschap dat ze onder iedere meubel geplaats kunnen worden onafhankelijk van het interieur. Natuurlijk moet er wel worden gekeken naar het formaat van het vloerkleed. Gelukkig komt een grijs wollen vloerkleed voor in vele maten.

De populairste maten voor grijze wollen vloerkleden

Bij het kiezen van een vloerkleed, letten wij op de maat van het vloerkleed. In het geval bij grijze wollen vloerkleden hebben we het geluk, dat ze voorkomen in vele maten. Een populaire maat bij grijze wollen vloerkleden is de maat 200x300cm. Dit is echt een geschikte maat voor de woonkamer. Hier speelt de grootte van het vloerkleed een rol. Aangezien een 200x300cm vloerkleed een groot formaat vloerkleed is, past deze onder een grote hoekbank.

Naast de rechthoekige varianten komen grijze wollen vloerkleden ook voor in ronde varianten. Een rond wollen vloerkleed heeft als eigenschap dat het meubels samenbrengt, waardoor je interieur wordt omgetoverd tot een geheel. En net als de rechthoekige variant komen de ronde varianten voor in vele formaten. Een populaire maat als ronde variant is de maat 100cm. Een rond 100cm vloerkleed van wol past perfect onder een kleine salontafel.

Kan je jouw maat niet vinden? Wees gerust, want vloerkleden komen voor in veel meer formaten dan je denkt. Uiteraard kun je een wollen vloerkleed op maat laten maken. Heel aantrekkelijk als je echt wilt gaan letten op de centimeters, wanneer je een super megagroot vloerkleed wenst of als jouw maat er gewoon niet tussen staat.

Waarom zou ik een wollen vloerkleed in het grijs nemen?

Ja waarom zou je eigenlijk een wollen vloerkleed in het grijs nemen? Net genoemd is grijs een neutrale kleur, maar wist je dat de kleur grijs ook ontspannend werkt. Kom je thuis na een vermoeide dag werken? Dan ervaar je pas echt hoe kalmerend de grijze kleur op jou werkt. Naast de kleur heeft wol ook positieve eigenschappen.

Als je over een wollen vloerkleed heen loopt, zal je ervaren hoe lekker zacht dit aanvoelt voor je voeten. Dit betekent geen sloffen meer thuis! Hoe zit het met de kou? Wol houdt de warmte goed vast, waardoor je in de koude maanden je voeten heerlijk kunt laten verwarmen op het vloerkleed. Ook over vuil op het vloerkleed hoef je jou geen zorgen te maken, want vuil kan niet goed doordringen op een wollen kleed, doordat de vezels sterk in mekaar zijn verweven.

Veelgestelde vragen over wollen vloerkleden

  • Een wollen vloerkleed kent veel voordelen. Wol is een natuurlijk materiaal dat enorm zacht aanvoelt, isoleert, geluiddempend, sterk en vuil- en waterafstotend is. Daarnaast is wol bijzonder veerkrachtig en slijtvast. Wollen vloerkleden veren na verloop weer terug naar hun oorspronkelijke staat. Een wollen vloerkleed gaat daardoor lang mee en is ontzettend duurzaam.
  • Een wollen vloerkleed is oersterk, slijtvast en duurzaam. Wol is daarom kostbaarder dan een synthetische vezel. Je doet er immers jaren mee! Bij Volero shop je goedkope wollen vloerkleden al vanaf 44,95!
  • Een wollen vloerkleed is een duurzame aankoop. Wol is slijtvast en gaat erg lang mee. Het is dus belangrijk dat je de juiste keuze maakt! Denk bij de aankoop van een wollen vloerkleed na over het juiste formaat en de juiste vorm bij jouw interieur. Ook moet je letten op de kleur, de weeftechniek en de rug. Deze bepalen namelijk de ‘stevigheid’ van een wollen vloerkleed.
  • Ja, een wollen vloerkleed is geschikt voor vloerverwarming. Wol heeft namelijk warmteregulerende eigenschappen en kan goed tegen warmte. Om ervoor te zorgen dat het vloerkleed niet uitdroogt, is het aangeraden om de luchtvochtigheid in de ruimte in evenwicht te houden.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!