Lichtgrijs vloerkleed

Wees niet bang dat een lichtgrijs vloerkleed saai oogt. In tegenstelling juist! Met een lichtgrijs vloerkleed kan jij alle kanten op. Of je nu een Scandinavische of juist een artistieke inrichting hebt. Neem een kijkje bij onze lichtgrijze vloerkleden!

1 - 24 van 271 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 12

Met een lichtgrijs vloerkleed haal jij een ultiem vloerkleed in huis waar jij volledig mee uit de voeten kan. Of je het nu combineert met een blauwe bank en houten accessoires of toch liever met een neutrale wooninrichting. Een tapijt lichtgrijs geeft jou ontzettend veel mogelijkheden om jouw woning naar jouw wens in te richten! En zelfs als jij besluit om je interieur volledig over de andere boeg te gooien, komt een lichtgrijs vloerkleed alsnog heel goed van pas! Zo zie je maar, een lichtgrijs vloerkleed hoeft helemaal niet saai te zijn!

Ga voor warmte met een lichtgrijs hoogpolig vloerkleed

Als we aan een vloerkleed denken, dan denken we natuurlijk aan warmte! En om nu je gehele woning te voorzien van vloerbedekking of vloerverwarming is misschien net te veel van het goede. Een grijs hoogpolig vloerkleed biedt dan ook de perfecte uitkomst! Geniet van een zachte en fijne ondergrond wanneer jij jouw blote voeten op de grond wilt laten rusten. Perfect wanneer jij in de ochtenden nog wat moeilijk je bed uit komt. Met een lichtgrijs slaapkamer vloerkleed creëer jij door de kleur een oase van rust in de slaapkamer en geniet jij ook nog eens van het extreme comfort wanneer jij er toch aan moet geloven om je bed te verlaten.

Donkerder dan een lichtgrijs vloerkleed

Heb jij een lichtere woning en wil jij juist wat meer contrast aanbrengen en is zwart nét even wat te heftig? Dan is een donkergrijs vloerkleed jouw perfect match! Een kleur die goed tussen zwart en lichtgrijs invalt en alsnog het contrast biedt wat jij graag wilt hebben. Net als bij een tapijt lichtgrijs, biedt een donkergrijs ook vele mogelijkheden wanneer het gaat om het inrichten en herinrichten van jouw woonruimte. Het ene moment ligt het vloerkleed prachtig in de woonkamer en het andere moment is het vloerkleed functioneel als kantoor vloerkleed.

Eleganter dan een tapijt lichtgrijs

Een tapijt lichtgrijs is dé eyecatcher van de woonruimte, biedt een zacht en comfortabel gevoel en geeft direct ook sfeer. Zoek je toch net iets meer extra’s als het gaat om een lichtgrijs vloerkleed? Wat dacht je bijvoorbeeld van een extra vleugje glim met een zilver vloerkleed. Met zijn prachtige gloed en uitstraling wanen jij en je gasten zich in een luxe omgeving. Een neutrale kleur met net dat beetje extra. Neem gauw een kijkje bij de vloerkleden van Volero!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!