Vloerkleed sterren

Het zoeken naar de grote en kleine beer of het spotten van een vallende ster is nog nooit zo makkelijk geweest met een vloerkleed met sterren! Geef de kinderkamer de make-over die het verdient!

1 - 24 van 29 producten
1 2

Helemaal in de wolken met een sterren vloerkleed in jouw kinderkamer. Het vloerkleed sterren is een hip patroon dat tegenwoordig erg populair is onder jonge ouders als vloerkleed voor kinderen. Dat is nog zo gek nog niet want wie is er niet dol op sterren kijken in de nacht? Het zoeken naar de grote en kleine beer of het spotten van een vallende ster, prachtig! In veel decoratieve elementen kan het sterrenmotief toegepast worden, in wandbekleding, als accessoires en we mogen het natuurlijk niet vergeten: ook een vloerkleed sterren!

Een vloerkleed sterren in de kinderkamer

Ben jij benieuwd wat dit met jouw ruimte kan doen? Natuurlijk afhankelijk van de gecombineerde accessoires kan het een stoere kamer inrichting opleveren. Neem bijvoorbeeld een kamer met navy blauwe wanden en marine details/accessoires. Hoe tof zou dan een navy vloerkleed sterren staan? Of juist een lieflijke stijl door het gebruik van neutrale kleuren en een beige vloerkleed met sterretjes. De laatste is erg gewild! Is een ster niks voor jou? Er zijn gelukkig meer motieven kinderkleden die perfect passen in een kinderkamer. 

Twinkel Twinkel kleine.. sterren vloerkleed

Niet alleen maakt het de kinderkamer compleet, ook in de speel, kleding of zolderkamer komt dit vloerkleed met sterretjes tot zijn recht. Een sterren vloerkleed hoeft niet ouderwets te zijn, maar juist heel hip en subtiel. Het goed vloerkleed sterren trekt niet meteen alle aandacht. Een pastel sterren vloerkleed heeft een perfecte balans om de ruimte hip maar tegelijkertijd rustig te houden. Geschikt voor elkekinder- of babykamer. De ronde vorm, het zachte materiaal en de kleuren compositie geeft de kamer dat net een beetje extra. Is dit toch niet helemaal jouw patroon? Neem gerust een kijkje onder de categorie Kindervloerkleed, hieronder vind je alle kindervloerkleden.

Een vriendin of familielid in verwachting van een kleine? Een sterren vloerkleed is zeker een aanrader om cadeau te doen. Twijfel je toch? Een hartjes vloerkleed is ook een ster in de kinderkamer!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!