Rond vloerkleed groen

Haal de natuur in huis met een groen rond vloerkleed! Een dominerende kleur in de ...

1 - 24 van 49 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

De kleur van leven, de natuur, energie en wie weet jouw volgende ronde vloerkleed! Dan praten we natuurlijk over een groen rond vloerkleed. Maar gaan rond en de kleur groen wel samen? Jazeker! Waar een rond vloerkleed een echte verbinder is in huis, geeft de groene kleur het een natuurlijke en ambitieuze uitstraling. Wat ronde groene vloerkleden voor jou betekenen? Lees je natuurlijk hier! 

Groen rond vloerkleed tovert jouw rechte lijnen om tot een samenhangend geheel

Als we op zoek zijn naar een vloerkleed, kijken we steeds vaker naar een rond vloerkleed. Maar waarom? Als we op de bank liggen en onze ogen laten afdwalen naar de muur, dan houdt het vaak op bij de hoeken of de overgang van muur A naar muur B. Dit komt door de rechte lijnen die in ons huis zijn te vinden. Of het nu een muur is waar we op afdwalen, een wandmeubel of de tv. Het houdt altijd op bij de rand. Met een groen rond vloerkleed doorbreek je de standaard rechte lijnen in jouw huis! Wat dit voor jouw interieur betekent? Het betekent dat jouw meubels in verbinding komen te staan met elkaar. Alles zal zich verbonden voelen waardoor jouw woonkamer of slaapkamer nu echt knus aan zal voelen.

Geef je huis een groene uitstraling met groene ronde vloerkleden

Om groen in huis te halen denken we vaak aan planten, wat ook zeker een aanrader is! Woonartikelen zoals plantenbakken of plantentafels zijn dan ook zeer in trek, maar ook woonaccessoires zoals vloerkleden en schapenvachten doen het goed. Dit komt doordat we woonartikelen en woonaccessoires zoeken in een groene kleur, want de natuur in huis halen doe je natuurlijk met groene kleuren. Populair onder de groen liefhebbers zijn de groene ronde vloerkleden. Groene ronde vloerkleden bieden net dat beetje extra waar groen liefhebbers om staan te trappelen. Het geeft je huis een natuurlijke uitstraling. En om er nog een schepje bovenop te doen: wat dacht je van een jute vloerkleed rond of een rond wollen vloerkleed?! Natuurlijke materialen die perfect samen zullen gaan met je interieur. Combineer je groene vloerkleden met planten, dan zal je merken dat jouw interieur van saai wit echt wordt omgetoverd tot een natuurlijk paleis!

Geniet meer met een groter rond groen vloerkleed

Uiteraard komt een rond groen vloerkleed voor in veel formaten. Heel populair onder vloerkleden zijn de grotere formaten. Dit komt niet alleen terug bij rechthoekige vloerkleden, maar ook bij ronde vloerkleden. Neem bijvoorbeeld een rond vloerkleed van Ø200cm. Door zijn grote formaat past het vloerkleed perfect onder een salontafel in de woonkamer. Uiteraard kunnen groene ronde vloerkleden nog groter tot wel Ø300cm! Een vloerkleed met een diameter van maar liefst 3 meter! Dit is de grootte van een gemiddelde olifant.

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!