Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Breng binnen naar buiten met een buitenkleed zwart wit. Ja, je hoort het goed zwart wit! Tegenwoordig bestaan buitenkleden in verschillende formaten en kleuren, maar er bestaan ook buitenkleden met meer dan 1 kleur zoals de zwart witte buitenkleden. Ze zijn niet alleen stoer en rustgevend, maar ook heel diep.

Zwart wit buitenkleed = Yin Yang experience in de tuin

Wit en zwart oftewel yin en yang. Twee tegenpolen die goed bij elkaar passen. De een staat voor krachtig en stoer en de ander staat voor rust en kalmte. Op een buitenkleed levert dit geweldige exemplaren op. In ons ruim assortiment met zwart witte buitenkleden zien wij dat deze buitenkleden voornamelijk rustgevend zijn, maar tegelijkertijd stoer overkomen. Verder heeft een buitenkleed zwart wit een diep karakter. Denk maar eens aan een wit vierkant met een zwarte buitenrand. Wit staat vaak symboliek voor de leegte en zwart als autoritair. Daarnaast staat de witte kleur voor licht en de zwarte kleur voor donker. Dit betekent bij zwart witte buitenkleden dat overdag en in de avonduren jouw buitenkleed altijd te herkennen is.

Verder hebben de kleuren combinatie van zwart en wit in buitenkleden de eigenschappen dat zij prachtig kunnen overkomen met tekens, figuren en symbolen. Hierdoor heeft een zwart witte buitenkleed een creatief en diep uiterlijk.

Een zwart buitenkleed voor een stoere uitstraling

Het kan goed zijn dat je liever alleen een zwart buitenkleed wilt hebben, wat natuurlijk niet gek is. Misschien ben jij als persoon iemand die een voorkeur heeft voor donkere kleuren en hou je niet van de rust die een zwart wit buitentapijt uitstraalt. De zwarte buitenkleden hebben een krachtige uitstraling, wat stoer kan overkomen, staat voor elegantie en hij is dominant. De mensen met een zwart buitenkleed staan vaak bekend om hun professionaliteit.

Buitenkleed grijs voor een neutrale uitstraling

Misschien wil je een iets neutraler buitenkleed, maar hou je wel van de kleuren zwart en wit, dan is een grijs buitenkleed de oplossing! Als je zwart mengt met wit krijg je namelijk grijs. De grijze buitenkleden hebben een neutraal karakter. Het neutrale karakter van het buitenkleed grijs zorgt ervoor dat zij passen in ieder interieur en de grijze buitenkleden gaan goed samen met verschillende kleuren. Doordat de kleur grijs een neutrale kleur heeft, zal hij niet opvallen, maar tegelijkertijd staat een buitenkleed grijs wel strak in jouw tuin of op het balkon.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »