Koeienhuid kleed

Ooit gedacht aan een kleed van leer? Dan heb je goed gedacht! Leer of leder ...

1 - 17 van 17 producten

Op zoek naar een out-of-the box, niet traditionele manier om je interieur meer uitstraling te geven? Ga dan voor een koeienhuid vloerkleed op de vloer! Bij Volero vind je een groot aanbod verschillende koeienhuiden. De koeienhuiden zijn een bijproduct, de koe wordt namelijk niet voor de huid geslacht.

Koeienhuid in je interieur

Een koeienhuid geeft je interieur een natuurlijke, warme look en past binnen veel interieurstijlen, denk aan bohemian, landelijk of industrieel. Vooral de stoerdere woonstijlen vinden een koeienhuid geweldig. Leg hem onder de eettafel of in de studeerkamer. Het geeft elke ruimte een elegante, stoerdere look! Ben je opzoek naar een koeienhuid vloerkleed dan heb je genoeg keuze. Ga voor een donker of een zwarte voor een stoere, strakke uitstraling. Waar een licht getinte juist goed past bij de landelijke, bohemian woonstijl. Elke koe heeft een ander patroon, andere koeienvlekken en andere kleuren. Het aanbod is daarom wisselend en elke koe is anders!

Unieke koeienhuiden

Elke koe is uniek, net als elk mens. De koeienhuiden van Volero zijn echt, 100% leer een sterk natuur materiaal voor een vloerkleed. Van elke huid op onze site hebben we er maar één! Precies dezelfde zal je daarom nergens anders vinden. Bestel je deze, dan gaat hij van de site en komt de huid jouw kant op. De huiden komen uit Zuid-Amerika en hebben ook nooit dezelfde vorm.

Koeienhuid voor thuis

Er zijn heel veel verschillende vormen, maten en kleuren koeienhuiden. Van belang blijft dat de kwaliteit van de dierenhuiden altijd goed moet zijn en milieuvriendelijk geproduceerd zijn. De huiden van Volero zijn een bijproduct, de koe wordt niet voor zijn huid gedood. Bestel je een koeienhuid vloerkleed online? Dan ligt deze met twee weken bij jou op de vloer te stralen!  Is het toch niet zo jouw ding? Misschien past een wollen of jute vloerkleed beter bij jouw! Op zoek naar een zwart-wit vloerkleed, maar met vaste vormen? Ook die hebben wij!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!