Koeienhuid kleed

Ooit gedacht aan een koeienhuid vloerkleed? Dan heb je goed gedacht! Een koeienhuid of koeienhuid kleed is een stoere toevoeging in huis waarmee je een stukje natuur in huis haalt. Ben je op zoek naar je eigen Berta? Shop jouw koeienhuiden hier!

1 - 13 van 13 producten

Op zoek naar een out-of-the box, niet traditionele manier om je interieur meer uitstraling te geven? Ga dan voor een koeienhuid vloerkleed op de vloer! Bij Volero vind je een groot aanbod verschillende koeienhuiden. De koeienhuiden zijn een bijproduct, de koe wordt namelijk niet voor de dierenhuid geslacht.

Koeienhuid vloerkleed in je interieur

Een koeienhuid kleed geeft je interieur een natuurlijke, warme look en past binnen veel interieurstijlen, denk aan bohemian, landelijk of industrieel. Vooral de stoerdere woonstijlen vinden een koeienhuid kleed geweldig. Leg hem onder de eettafel of in de studeerkamer. Het geeft elke ruimte een elegante, stoerdere look! Ben je opzoek naar een koeienhuid vloerkleed dan heb je genoeg keuze. Ga voor een donker of een zwarte voor een stoere, strakke uitstraling. Waar een licht getinte juist goed past bij de landelijke, bohemian woonstijl. Elke koe heeft een ander patroon, andere koeienvlekken en andere kleuren. Het aanbod is daarom wisselend en elke koe is anders!

Uniek koeienhuid kleed

Elke koe is uniek, net als elk mens. De koeienhuiden van Volero zijn, afhankelijk van jouw voorkeur, te shoppen als 100% echt leder of imitatie. Van elke huid op onze site hebben we er maar één! Precies dezelfde zal je daarom nergens anders vinden. Bestel je een koeienhuid kleed, dan gaat hij van de site en komt de huid jouw kant op. De koeienhuiden komen uit Zuid-Amerika en hebben ook nooit dezelfde vorm. Hetzelfde geldt voor de zebrakleden in ons assortiment. 

Koeienhuid voor thuis

Er zijn heel veel verschillende vormen, maten en kleuren koeienhuiden. Van belang blijft dat de kwaliteit van de dierenhuiden altijd goed moet zijn en milieuvriendelijk verkregen moet zijn. De huiden van Volero zijn een bijproduct, de koe wordt niet voor zijn huid gedood. Bestel je een koeienhuid vloerkleed online? Dan ligt deze met twee weken bij jou op de vloer te stralen!  Is het toch niet zo jouw ding? Misschien past een industrieel vloerkleed of een retro vloerkleed beter bij jou!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!