Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - 25% korting op heel veel vloerkleden

Het voelt goed, om elke keer de babykamer in te stappen en jouw inrichting als een geheel te zien. Het wordt, onder andere, een geheel door een mooi babyvloerkleed neer te leggen. Er is een opmerkelijke trend als het gaat om de babykamer. Tegenwoordig gebruiken veel jonge ouders hippe Scandinavische designs en neutrale kleuren als babykamer vloerkleed. Dit is zo gek nog niet want je bent veel in deze kamer om bijvoorbeeld de fles te geven, hem of haar in het kinderbedje te leggen voor een middagdutje of gewoon om op het vloerkleed te spelen. Ouders houden het daarom vaak neutraal en rustig.

Een vloerkleed in de babykamer

Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen want je hebt baby vloerkleden in verschillende soorten, maten, vormen en patronen. Met dit baby vloerkleed van Ella ben je helemaal in de wolken, letterlijk en figuurlijk! Het is een leuk speelkleed voor de kleine ontdekker. Of ga je liever voor een mooi Scandinavisch vloerkleed met neutrale tinten en een vrolijk accent, in dit geval is dit minimalistische vloerkleed een goed idee! Vind je alles zo rechthoekig in jouw babykamer? Ga dan voor een rond vloerkleed! Een rond vloerkleed breekt mooi de rechte lijnen in je babykamer en maakt het een zachter geheel.  

Het is fijn om te weten dat er geen richtlijn is hoe jij jouw babykamer inricht. Het moet je goed laten voelen! Het makkelijke van het neerleggen van een baby vloerkleed is dat je de babykamerstijl in een handomdraai kan veranderen zonder grote inspanning te verrichten. Vloerkleden zijn namelijk makkelijk te vervangen en je hebt een zee aan keuze in onze webshop.

Baby vloerkleed als baby speelkleed

Een vriendin of familielid in verwachting van een kleine? Een baby vloerkleed is ook zeker een aanrader om cadeau te doen. We hebben vloerkleden in verschillende maten en kleuren. Voor iedereen iets wils en vanwege onze scherpe prijzen hoeft je cadeau niet duur te zijn! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »