Baby vloerkleed

Er is een opmerkelijke trend als het gaat om de babykamer. Het voelt goed, om elke keer de babykamer in te stappen en jouw inrichting als een geheel te zien. Het wordt, onder andere, een geheel door een mooi baby vloerkleed neer te leggen.

1 - 24 van 163 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 7

Het voelt goed, om elke keer de babykamer in te stappen en jouw inrichting als een geheel te zien. Het wordt, onder andere, een geheel door een mooi babyvloerkleed neer te leggen. Er is een opmerkelijke trend als het gaat om de babykamer. Tegenwoordig gebruiken veel jonge ouders hippe Scandinavische designs en neutrale kleuren als babykamer vloerkleed. Dit is zo gek nog niet want je bent veel in deze kamer om bijvoorbeeld de fles te geven, hem of haar in het kinderbedje te leggen voor een middagdutje of gewoon om op het vloerkleed te spelen. Ouders houden het daarom vaak neutraal en rustig.

Een vloerkleed in de babykamer

Natuurlijk geldt dit niet voor iedereen want je hebt baby vloerkleden in verschillende soorten, maten, vormen en patronen. Met dit baby vloerkleed van Ella ben je helemaal in de wolken, letterlijk en figuurlijk! Het is een leuk speelkleed voor de kleine ontdekker. Of ga je liever voor een mooi Scandinavisch vloerkleed met neutrale tinten en een vrolijk accent, in dit geval is dit minimalistische vloerkleed een goed idee! Vind je alles zo rechthoekig in jouw babykamer? Ga dan voor een rond vloerkleed! Een rond vloerkleed breekt mooi de rechte lijnen in je babykamer en maakt het een zachter geheel.  

Het is fijn om te weten dat er geen richtlijn is hoe jij jouw babykamer inricht. Het moet je goed laten voelen! Het makkelijke van het neerleggen van een baby vloerkleed is dat je de babykamerstijl in een handomdraai kan veranderen zonder grote inspanning te verrichten. Vloerkleden zijn namelijk makkelijk te vervangen en je hebt een zee aan keuze in onze webshop.

Baby vloerkleed als baby speelkleed

Een vriendin of familielid in verwachting van een kleine? Een baby vloerkleed is ook zeker een aanrader om cadeau te doen. We hebben vloerkleden in verschillende maten en kleuren. Voor iedereen iets wils en vanwege onze scherpe prijzen hoeft je cadeau niet duur te zijn! Bekijk hier onze Top 10 Baby vloerkleden!

Veelgestelde vragen over 

  • Baby vloerkleden zijn speciaal ontworpen voor babykamers en kinderkamers. Ze zijn meestal gemaakt van zachte materialen om een veilige ondergrond te creëren voor baby's tijdens het spelen en kruipen. Babyvloerkleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Naast dat ze bijdragen aan een comfortabele en warme ondergrond, geven ze ook veel sfeer in de babykamer.
  • Het voordeel van een baby vloerkleed is dat het een zachte en veilige ondergrond creëert voor baby's om op te liggen, kruipen en spelen. Vloerkleden hebben daarnaast een geluiddempende en isolerende werking, wat fijn is voor zowel baby als ouders. Bovendien verhogen baby vloerkleden het comfort in de babykamer en voegen ze meteen sfeer toe aan de ruimte.
  • Baby vloerkleden zijn ontworpen met de veiligheid van baby's in gedachten. Er zijn wel een aantal belangrijke overwegingen. Combineer een baby vloerkleed altijd met een antislip onderkleed om het risico op uitglijden of verschuivingen te voorkomen. Behoud daarnaast een hygiënische speelomgeving door regelmatig te stofzuigen.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!