Buitenkleed XXL

Buitenkleed XXL, oftewel het grootste buitenkleed in de collectie! Een XXL buitenkleed gaat tot een grootte van maar liefst 4 meter, wat overeenkomt met de lengte van een auto!

1 - 24 van 48 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Op het internet of in jouw eigen omgeving ben jij op zoek naar een groter maat buitenkleed. Bij Volero ben je gelukkig aan het juiste adres! Met een ruim assortiment buitenkleden in verschillende kleuren, stijlen en maten bieden wij super veel mogelijkheden aan om tot jouw perfecte buitenkleed te komen.

Het buitenkleed XXL

Op zoek naar de reus van de buitenkleden?! Ga voor een XXL buitenkleed! Een buitenkleed XXL is een extra groot buitenkleed speciaal ontworpen voor de grote buitenruimtes. Groter dan dit bestaat niet meer! Het formaat van een buitenkleed XXL is 280x380cm of 300x400cm. Net genoemd is dit bijna 4 meter lang! Ook deze mega ruime tuin hebben met een lange buitentafel, daar past zo een buitenkleed XXL perfect onder.

Tegenwoordig komen buitenkleden voor in verschillende kleuren. Populaire kleuren voor buiten zijn de kleuren grijs en groen. Bij een grijs buitenkleed of een groen buitenkleed zie je echt hoe de kleur tot zijn recht komt in het vloerkleed voor buiten. Naast de kleuren komen de buitenkleden ook voor in verschillende designs. Zo kun je een effen buitenkleed nemen of een buitenkleed met een medaillon. Daarnaast komen de buitenkleden voor in verschillende maten. En een veel gezochte formaat buitenkleed is het formaat XXL.

Groots plezier met een buitenkleed XL

Heb je een grote loungeset of een grote tuintafel? Ga dan voor een buitenkleed XL. Deze maat werkt goed voor de tuin luxe maar bedekt niet direct je gehele tuin of terras. Leg een buitenkleed XL neer en je hebt in een handomdraai een prachtige loungehoek met karakter. Vooral mensen die een zitgedeelte willen scheiden van hun tuin vallen voor dit formaat tuinkleed. De formaten van een buitenkleed XL zijn 230x330cm of 240x330cm. 

Een XXL Buitenkleed voor een ontspannen sfeer

Of je nu een rond buitenkleed neemt of een rechthoekige variant, een vloerkleed voor buiten is de ideale oplossing om de tuin op te fleuren. Het zorgt niet alleen voor sfeer buiten, maar zorgt er ook voor dat wij lekker kunnen lopen en ontspannen in de tuin. Om het nog mooier te maken, zijn de buitenvloerkleden weerbestendig. Dit betekent dat het vloerkleed het gehele jaar buiten kan worden gelaten. Perfect dus!

Overigens, een XXL buitenkleed worden gratis geleverd. Dit scheelt in het vervoeren en ophalen van het buitenkleed. Daarnaast heb je standaard 14 dagen bedenktijd bij dit vloerkleed. Dus niet goed geld terug! Verder komen buitenkleden niet alleen voor in een rechthoekige variant, maar ook in een ronde variant. Dit vloerkleed staat bekend als het buitenkleed rond.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!