Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
40% korting

Een zwart wit vloerkleed! Wij houden ervan! Het is neutraal, elegant en perfect te combineren met in principe alle kleuren wanden, meubels en accessoires. Ideaal! Daarnaast zijn dit de kleuren die vaak in Scandinavische en moderne designs terugkomen. Dat is niet zo gek want zwart en wit zijn nou eenmaal de minimalistische kleuren en het geeft daarom ook een minimalistisch en strak effect aan de ruimte. Deze kleur komt ook terug voor buiten. Een zwart wit buitenkleed is buiten super populair!

Vloerkleed zwart wit in allerlei maten

Er zijn verschillende soorten, maten, patronen en vormen onder de zwart wit vloerkleden. Zo zijn er ronde en rechthoekige zwart wit vloerkleden. Geblokt, gestreept of geruite vloerkleden in de kleurencombinatie Zwart Wit.  Ga je voor een bohemien look dan voor een TWIN zwart wit vloerkleed. Deze hebben een gave print en, naast de kleuren combinatie, een ander voordeel van dit vloerkleed is dat beide kanten van het kleed een uniek design heeft in de twee kleuren. Maar ondanks de twee kleuren blijft het alsnog een zwart wit vloerkleed! Draai het simpelweg om voor een nieuwe look in jouw kamer.

Zwart wit kleed voor iedereen! 

Wil je graag wat minder bold en dat kan natuurlijk! In dit geval is het Scandinavische vloerkleed, dat net als het ronde zwart wit vloerkleed omkeerbaar is, een goede keuze! Het heeft een mooie minimalistische en toch ook bohemien print. Daarnaast heeft het een rechthoekige vorm. Minimalistisch en strak perfect een Scandinavisch of bohemien wooninrichting. Denk daarnaast aan mooie natuurlijke materialen voor de meubels en accessoires in aarde tinten die de look compleet maken. Het is ideaal om te weten dat je altijd goed zit met een zwart wit vloerkleed. Wil jij toch liever alleen zwart of wit? Ontdek een zwart vloerkleed of een wit vloerkleed

Graag een vriendin of familielid verrassen met een mooi vloerkleed? Een zwart wit vloerkleed is ook zeker een aanrader om cadeau te doen. Het past bij bijna elke woonstijl en in elke kamer! Toch liever mee kleur in de kamer? Ga voor een groen vloerkleed of rood vloerkleed!

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »