Zwart / wit vloerkleed

Yin Yang, Peper en zout en.. een zwart wit vloerkleed! Zo perfect vullen deze kleuren elkaar aan. Op deze pagina vind je het beste van twee werelden in één vloerkleed: zwart-wit vloerkleden.

1 - 24 van 79 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4

Een zwart wit vloerkleed: wij houden ervan! Het is neutraal, elegant en perfect te combineren met in principe alle kleuren wanden, meubels en accessoires. Ideaal! Daarnaast zijn dit de kleuren die vaak in Scandinavische en moderne designs terugkomen. Dat is niet zo gek, want zwart en wit zijn nou eenmaal de minimalistische kleuren en het geeft daarom ook een strak effect aan de ruimte. Deze kleur vloerkleed komt ook terug voor buiten. Een zwart wit buitenkleed is buiten super populair!

Vloerkleed zwart wit in allerlei maten

Er zijn verschillende soorten, maten, patronen en vormen onder de zwart wit vloerkleden. Zo zijn er ronde vloerkleden en rechthoekige zwart wit vloerkleden. Geblokt, gestreept of geruite vloerkleden in de kleurencombinatie zwart Wit.  Ga je voor een bohemien look dan voor een TWIN vloerkleed zwart wit. Deze hebben een gave print en, naast de kleuren combinatie, een ander voordeel van dit vloerkleed is dat beide kanten van het kleed een uniek design heeft in de twee kleuren. Maar ondanks de twee kleuren blijft het alsnog een vloerkleed zwart wit! Draai het simpelweg om voor een nieuwe look in jouw kamer.

Zwart wit vloerkleed voor iedereen! 

Wil je graag wat minder bold en dat kan natuurlijk! In dit geval is een Scandinavisch vloerkleed, dat net als het ronde zwart wit vloerkleed omkeerbaar is, een goede keuze! Het heeft een mooie minimalistische en toch ook bohemien print. Daarnaast heeft het een rechthoekige vorm. Minimalistisch en strak, perfect een Scandinavisch of bohemien wooninrichting. Denk daarnaast aan mooie natuurlijke materialen voor de meubels en accessoires in aarde tinten die de look compleet maken. Het is ideaal om te weten dat je altijd goed zit met een zwart wit vloerkleed. Wil jij toch liever alleen zwart of wit? Ontdek een zwart vloerkleed of een wit vloerkleed

Graag een vriendin of familielid verrassen met een mooi vloerkleed? Een vloerkleed zwart wit is ook zeker een aanrader om cadeau te doen. Het past bij bijna elke woonstijl en in elke kamer! Toch liever mee kleur in de kamer? Ga voor een groen vloerkleed of rood vloerkleed!

Ontdek nu onze Top 10 zwart witte vloerkleden!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!