Viscose vloerkleed

Uren kun je er naar turen; een viscose vloerkleed. Elke keer anders, elke keer een stukje mooier. Uiteenlopend van trendy patronen tot aan pure kleuren...

1 - 24 van 105 producten
  • Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5

...maar bovenal zijdezacht. Vloerkleden gemaakt van viscose zijn uniek in hun soort. Het materiaal dat in het verleden ook wel kunstzijde of rayon genoemd werd, wordt tegenwoordig vervoegd uit vezels afkomstig van houtcellulose en een mix van chemische stoffen.

Durf te experimenteren, ga voor een viscose vloerkleed!

In de meest pure vorm is viscose namelijk erg gevoelig voor kreukels- nu niet echt de meest praktische eigenschap voor een viscose tapijt. Om toch te kunnen genieten van dit prachtige materiaal, worden er andere stoffen zoals katoen en polyester aan de viscose vloerkleden toegevoegd om ze iets stugger, steviger en minder kreukgevoelig te maken.

En daar zijn we uiterst dankbaar voor! De unieke glans van viscose doet het uitermate goed op de grond. Exemplaren bestaande uit pure kleuren zoals wijnrood, antraciet, mosgroen en voor de Italië-liefhebber; Azzurri-blauw, schitteren in elke kamer- zéker wanneer de zonnestralen op het kleed weerkaatsen. Viscose vloerkleden zijn perfect voor de slaapkamer of babykamer, voor het behoudt van warme voeten. 

Viscose kleden komen in pure kleuren of met mooie patronen

Maar ook experimentele prints komen nog een tikkeltje experimenteler over wanneer ze uit viscose gemaakt worden. Door de extra glansdimensie gaat de print op je vloerkleed soms zijn eigen leven lijden. De kronkels worden nog iets kronkeliger, de vintage print lijkt nog sierlijker en de verschillende blokjes lijken door de lichtinval soms te bewegen.

Om het viscose vloerkleed zo lang mogelijk mooi te houden, zorg je ervoor dat wanneer het per ongeluk nat wordt, je zo snel mogelijk met een haarföhn in de weer gaat om de boel weer droog te krijgen. Viscose absorbeert vocht namelijk als een tierelier, iets dat de schoonheid van het vloerkleed geen goed doet.

Houd je wel van een apart stofje zoals viscose? Misschien valt een ander materiaal vloerkleed zoals chenille vloerkleed, synthetisch exemplaar of een sisal tapijt ook wel in de smaak!

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!