Bloemen vloerkleed

Door stilleven in huis te halen creëer je jouw eigentijdse stijl in jouw woning. Bloemen maken ons blij en nu onze vraag aan jou... wat doet een vloerkleed bloemen met jou?

1 - 24 van 49 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Van een bloemen vloerkleed worden wij blij!

Ben je opzoek naar een mooi bloemen vloerkleed? Ontdek ons assortiment want Volero heeft een mooie selectie aan vloerkleden met een bloemenprint online. Bloemen laten ons gelukkig voelen, ze maken emoties los en dat voelt ontzettend fijn. Een vaas met een mooi wild boeket of een bos rozen geeft een positief, gezellig en vrolijk effect op het interieur. De diepe elegante kleuren laten jouw woning in een ander daglicht staan. Zo kan je de gezelligheid en dat fijne gevoel op een grotere schaal in huis halen met een mooi bloemenprint patchwork vloerkleed! Bloemen maken ons nou eenmaal blij. Naast bloemen hebben we ook veel bohamian vloerkleden! Welkom planten, groen en natuurlijke materialen! 

Met een bloemenprint breng je stilleven in huis

Tegenwoordig is het hoe gekker hoe beter! Thinking out of the box is waar jij niet alleen je eigen stijl volgt maar ook echt voor jezelf kiest! We zien namelijk steeds meer dat huishoudens een opvallende bloemen vloerkleed aanschaffen en is dit jouw stijl? Dan zul je heel blij worden met deze bloemen trend! Het geeft je ruimte niet alleen een eigentijdse stijl maar door stilleven in huis te halen maakt het een statement voor jouw karakter, en dat is rock and roll! Niet alleen bloemen maar ook felle kleuren, zoals rood vloerkleed of meerkleurig vloerkleed, of zelfs ronde vloerkleden zijn populair!

Durf en combineer!

Bloeiende bloesems, lieve madeliefjes of romantische rozen, één ding is zeker een boeketje bloemen op de vloer zal in dit geval nooit verwelken. Durf de kleurenexplosie en een kekke bloemenprint te combineren met bijvoorbeeld mooie velvet stoel. Geef jouw klassieke woonkamer dat beetje extra klasse met een bloemen verkleed! 

Relevante categorieën

Veelgestelde vragen over 

  • Om een bloemen vloerkleed het beste te integreren in je interieur, kun je rekening houden met de kleurenschema's en stijl van de kamer. Als je een subtiele uitstraling wilt, kies dan voor kleuren die overeenkomen met de bestaande inrichting. Voor een opvallender effect kun je contrasterende kleuren selecteren. De keuze is reuze!
  • Bij het kiezen van een bloemen vloerkleed, net als bij elk vloerkleed, is het goed om aandacht te besteden aan het materiaal. Kies voor duurzame materialen zoals wol, polypropyleen of nylon, afhankelijk van je behoeften. Let op de kwaliteit van het kleed, de dichtheid van de vezels en de onderhoudsinstructies om ervoor te zorgen dat het bloemen kleed geschikt is voor de specifieke ruimte waarin deze komt te liggen!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!