Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden

Hoewel roze een nogal zoetsappig imago heeft, kan de kleur uitermate verrassend uit de hoek komen. Durf te experimenteren, zet je roze bril op en kies een matching vloerkleed! Om te beginnen zullen we gelijk de grootste fabel over roze vloerkleden ontkrachten; nee, roze vloerkleden zijn niet enkel geschikt voor de meisjeskamer. Ten eerste omdat er verschillende nuances roze bestaan. Zo oogt violet-roze juist heel klassiek wanneer het verwerkt wordt in een vintage vloerkleed. Ook in de combinatie met rood en verwerkt in een patchwork vloerkleed, oogt een roze vloerkleed klassiek en stijlvol. Gemixt met wit en jute krijgt roze een stoerder tintje. Tenslotte contrasteert een oud roze vloerkleed bijzonder goed met grijstinten waardoor er een uitgebalanceerd kleurenpalet ontstaat op het vloerkleed.

Roze vloerkleden komen in verschillende uitvoeringen en kleurtinten

De naam ‘roze’ kent haar oorsprong in het Franse woord voor ‘roos’, namelijk ‘rose’. Een vloerkleed roze brengt dan ook dezelfde frisheid in je woning als een vers bosje rozen. Daarnaast brengt de kleur nog meer voordelen met zich mee. Zo kan roze uitermate kalmerend werken- een roze vloerkleed in de slaapkamer is dan ook een uitzonderlijk goed idee. Tevens omdat roze ook voor passie en vrolijkheid zorgt. Plus: het houdt je jong en jeugdig. Ode aan het roze vloerkleed. Andere energieke en jonge vloerkleden zijn de rode vloerkleden of paarse vloerkleden. Of ga voor een oudroze vloerkleed!

Kalmte, passie en vrolijkheid; de werking van een roze vloerkleed

Natuurlijk zijn roze vloerkleden ook perfect voor meisjeskamers. Daarom hebben we ook roze vloerkleden voor in de kinderkamer. Van vrolijke stippen tot aan schattige eenhoorns. Ze vrolijken de boel gegarandeerd op! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »