Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
Vloerkleden Sale - tot 30% korting op heel veel vloerkleden
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
30% korting
25% korting

Met een pastel vloerkleed haal je een vleugje kleur in huis. De kleur pastel wordt verkregen door een lichte kleur te mengen met een zuiver pigment. Tot dit kleurenpalet behoren kleuren als babyblauw, baby roze, lichtgeel en mintgroen. Wist je dat pastel afkomstig is uit het Frans en wedeblauw betekent? Wedeblauw is een kleurstof die vanuit de plant Wede (Isatis tinctoria) wordt verkregen. Met een vloerkleed pastel haal je dus een genuanceerde kleur in huis en heb je een waar genot voor het oog!

Een rustige omgeving met een vloerkleed pastel

Wil je het liefst een gekleurd vloerkleed in huis halen dat niet te hard overkomt in combinatie met de rest van het interieur? Als beste uit deze test komt een pastel vloerkleed. De kracht van een vloerkleed pastel is dat deze zacht van kleur is én krachtig genoeg om de ruimte op te fleuren.

Ga je voor een urban jungle en is pastelgroen net wat te licht dan kan je bij ons ook terecht voor een ruim assortiment in groene vloerkleden. Donkergroen, petrol of olijfgroen. Het assortiment bevat verschillende tinten waardoor er zeker een passend vloerkleed voor jou tussen zit. Wist je dat de kleur groen positieve en rustgevende emoties oproept? De kleur associëren we met de natuur en brengt harmonie en balans in de energie. Een groen vloerkleed is dus altijd een goed idee!

Babyzacht met een pastel vloerkleed

Mocht een vloerkleed pasteltinten voor de woonkamer misschien wat te licht zijn, kan je een vloerkleed pastel ook goed neerleggen voor de kinderen. Het is eigenlijk ook niet gek dat we voornamelijk pasteltinten terugvinden in een babykamer. Net zoals een baby associëren we een babykamer vloerkleed voornamelijk met lief, zacht en aandoenlijk om naar te kijken. Eigenlijk wil je niets liever dan altijd met jouw kleintje knuffelen. Niet alleen is een pastel vloerkleed een genot voor het oog, het is ook nog eens een genot voor je baby. Zonder zorgen kan jouw baby op het vloerkleed liggen en misschien ook wel voor het eerst kruipen zonder zichzelf te bezeren. Ga je voor een clean interieur met creme als basiskleur? Bekijk dan onze creme vloerkleden

Terug in de tijd met een vloerkleed pasteltinten

Naast dat de pastelkleuren je gevoelsmatig terug brengen in de tijd, kunnen we daar nog even een schepje bovenop doen! Misschien is dit type vloerkleed al in je gedachten voorbij geschoten. Een vintage vloerkleed in pasteltinten brengt jou terug in de tijd. Met zijn vervlogen look is een vintage vloerkleed een tijdloos design. Een vintage vloerkleed pasteltinten komt in ieder interieur perfect tot zijn recht. Bekijk hier onze Top 10 Pastel vloerkleden

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »