Petrol vloerkleed

Een petrol vloerkleed is een krachtige kleur die bestaat uit blauw- en groentinten. Dat zijn kleuren die doen denken aan de oceaan en de natuur. Petrol vloerkleden hebben precies diezelfde ontspannende werking. Haal rust en ontspanning in huis met petrol!

1 - 24 van 26 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2

Met een petrol vloerkleed haal je een waar prachtexemplaar in huis dat een genot is om naar te kijken. Petrol is namelijk en sterk groeiende trend op het gebied van kleur! Alleen, wat is het nu precies voor kleur? Helaas laat het antwoord zich een beetje vaag op de achtergrond. Alsof het niet ontdekt wil worden. Eigenlijk net zoals bij de kleur taupe. Is het nu grijs of toch meer bruin? Is petrol nu meer blauw of toch meer groen? Simpel gezegd valt een petrol vloerkleed er precies middenin en kan het een grijze ondertoon hebben. Heb je liever een vloerkleed petrol dat meer neigt naar groen? Bekijk dan het aanbod in petrol groene vloerkleden

Een petrol vloerkleed is zeker geen slecht idee

Met een vloerkleed petrol haal je een kleur vloerkleed in huis waar je niet op uitgekeken raakt. Een waar genot voor het oog. Al gauw merk je dat jouw nieuwe petrol vloerkleed je een fijn en aangenaam gevoel geeft. Een gevoel van kalmte, rust en net dat tikkeltje luxe. Mede doordat er twee rustige en natuurlijke kleuren met elkaar gecombineerd worden en de beste eigenschappen samensmelten in een vloerkleed petrol.

Slaap zacht met een vloerkleed petrol

De kleur petrol geeft jou geestelijk een rustig en kalm gevoel. Het is dan ook helemaal niet zo’n gek idee om een slaapkamer vloerkleed petrol neer te leggen naast je bed. Wellicht nog een zacht geluid van een oceaanbriesje op de achtergrond en wat zal jij lekker gaan slapen! Ook de laatste momenten voordat je in bed stapt, en natuurlijk ook de eerste momenten wanneer jij uit bed stapt, kunnen voor jouw voeten zeer aangenaam voelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoogpolig vloerkleed petrol? Vanuit jouw dromenland stap je hop, zo jouw eigen wolkendek op. Eigenlijk wel de prettigste manier om wakker te worden. Houd je van zachte en rustgevende kleuren? Overweeg dan een pastel vloerkleed

Natuurlijke oase van rust met een petrol vloerkleed

Oké, de kleur petrol kan je niet direct koppelen aan de natuur. Gelukkig kan je zelf nog altijd natuurlijke elementen toevoegen in huis om jouw vloerkleed petrol te complenteren! Deze elegante en diepe kleur blijft voorlopig nog wel voorbij komen en kan gelukkig met veel woonelementen gecombineerd worden. Je kan jouw leren cognac bank voorzien van een echt schapenvacht om zo een natuurlijke uitstraling te creëren. Mocht jouw woonkamer direct grenzen aan de eetkamer, kan je dit nog uitbreiden door het neerleggen van een dierenhuid. Dierenhuiden geven ieder interieur een stoerder uiterlijk. Kan je je het al voorstellen hoe dit bij jou in de woning staat in combinatie met een petrol vloerkleed? Landelijk, elegant en stoer! 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!