Vierkant vloerkleed

Word weer verliefd op je woning door een mooi vierkant vloerkleed in jouw woning neer te leggen. Een vierkant vloerkleed komt het beste tot zijn recht in een rechthoekige ruimte. Neem snel een kijkje en kies een vierkant vloerkleed voor extra dimensie!

1 - 24 van 135 producten
1 2 3 4 5 ... 6

Vloerkleden zijn er in heel veel vormen en maten. De meest bekendste vorm is rechthoekig, maar naast rechthoekige vloerkleden zijn er ook ronde vloerkleden en vierkante vloerkleden. Nu denk je misschien, hoe kan een vierkant vloerkleed het best gestijld worden? Juist omdat het vloerkleed vierkant is, kan het op veel plekken in huis zorgen voor de finishing touch waar jij naar op zoek was. Heb jij bijvoorbeeld een bank met ronde vormen of een ronde salon tafel. Leg er dan een vierkant vloerkleed onder! Zo voorkom je dat alles in je interieur de zelfde vormen krijgt en zorg je voor een eyecatcher!                                                                                                                                       

Een vierkant vloerkleed waar je baat bij hebt

Het voordeel van een vierkant vloerkleed is dat je het makkelijk kunt stijlen in je woning. Daarnaast past een vierkant vloerkleed perfect bij een hoekbank met gelijke zijden. Het kleed valt er dan perfect onder en steekt niet uit! Dus heb jij je vierkant vloerkleed nog niet gevonden? Wij hebben alle soorten en maten van een klein vloerkleed tot groot, zodat jij straks het juiste vloerkleed vierkant hebt liggen!  Populaire maten vloerkleden zijn bijvoorbeeld:

                                                                                                                            

Alle hoeken van een vierkant vloerkleed

Naast verschillende maten hebben wij ook veel verschillende vierkante vloerkleden die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo hebben we bijvoorbeeld: polypropyleen. Dit is een synthetisch materiaal wat erg makkelijk is in de onderhoud. Je kan er gewoon met de stofzuiger of een vochtige doek over heen en hij is weer zo goed als nieuw! Heb jij vaak last van koude voeten? Dan is een zacht hoogpolig vloerkleed of een geweven vloerkleed van wol wat voor jou! Perfect voor de koude dagen omdat de vloerkleden ook isolerend werken!

 

Verliefd op je huis met een vierkant vloerkleed

 Om je huis een andere look te geven in een hand omdraai is het vloerkleed vierkant de perfecte kandidaat. Hij is er in veel verschillende kleuren en past in bijna elk interieur. Ook valt het natuurlijk op dat het kleed vierkant is en zorgt dit er voor dat wanneer er mensen binnen komen dit sneller opvalt! Stijl vervolgens je vloerkleed met wat leuke accessoires en je huis is omgetoverd tot iets nieuws! Wil je vaker je woonstijl veranderen? Een laagpolig vloerkleed kan je makkelijk oprollen en opbergen, zodat je vaker kunt switchen van stijl. Weet jij al voor welk vierkant vloerkleed jij gaat?

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!