Buitenkleden rond

Een buitenkleed rond verbindt jouw hoekige buitenmeubels op een unieke wijze met elkaar. Denk eens out of the box en wij denken met jou mee! Bekijk hier welk rond buitenvloerkleed bij jou past.

1 - 24 van 67 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3

Vaak denk je bij een buitenkleed aan een rechthoekige variant, maar buitenkleden zijn er ook in het rond. Buitenkleed rond doorbreekt alle hoekige ruimtes, wat prachtige buitentaferelen oplevert! Vind jij de hoekige meubels te standaard dan is zo een buitenvloerkleed rond de ideale oplossing! Lees hier verder voor meer informatie om te kijken naar welk buitentapijt rond bij jou past. Denk eens out of the box en wij denken met jou mee!

Soorten buitenvloerkleed rond

Er zijn verschillende soorten type buitenkleden. Van een rechthoekige variant tot aan een buitenvloerkleed rond. Bij het kiezen van een geschikte buitenkleed wordt er vaak gekeken naar waar het buitenkleed voor wordt gebruikt. De een gebruikt een buitenkleed voor in de tuin, maar de ander wilt er een op zijn balkon. Zo heb je een buitenkleed die speciaal geschikt zijn voor op jouw balkon, deze staan bekend als een balkonkleed.

De buitenkleden worden daarnaast ook gebruikt als picknickkleed. Hier is een ronde variant ook mogelijk in. Het buitenkleed rond is namelijk te verkrijgen in kleine varianten, maar ook in grote varianten. De grotere varianten voldoen aan de wensen van een picknickkleed. Er kunnen namelijk veel mensen op een picknickkleed en ze zijn lekker groot, waterbestendig en waaien niet gemakkelijk weg, ideaal dus als picknickkleed!

Een buitenvloerkleed rond komt voor in verschillende formaten, maar ook in verschillende kleuren. Bij het kiezen van een buitenkleed rond kijk je vaak naar de kleur van het buitenkleed. Heel normaal, want iedereen heeft een voorkeur voor een kleur en wilt vaak dat de kleur wel matcht met hun buiten interieur zoals je tuin, woonboot, balkon, terras of tuinhuisje. Om je hierbij te helpen hebben wij van een aantal kleuren een overzicht gemaakt van welke kleur het beste met jou matcht!

Buitenkleed blauw

Een buitenkleed blauw staat bekend om zijn betrouwbare karakter. Dit komt door de kleur blauw. Blauw staat namelijk symbool voor vertrouwen, diepte, rust en kalmerend. Wie aan blauw denkt, denkt ook vaak aan de hemellucht of aan de blauwe lucht, waarin we soms uren in kunnen verzinken. De ronde buitenkleden zijn tegenwoordig ook super populair!

Buitenkleed geel

Wie aan een buitenkleed geel denkt, denkt vaak aan de zon en aan licht. Als de zon schijnt, merken we aan onszelf, dat wij ook vrolijker worden. Dit komt door het zonlicht die wij opnemen in verband staat met Vitamine D. Een tekort aan vitamine D leidt tot boze en chagrijnige gezichtjes. Daarom heeft een buitenkleed geel de eigenschap dat het positiviteit uitstraalt! Het licht wat te zien is door de zon is opvallend. Dit is dan ook een ander groot eigenschap bij een geel buitenkleed, hij valt op. Het opvallen gaat goed met de zomerse temperaturen in de lente en in de zomer.

Buitenkleed grijs

Ben jij minder van het opvallen? Dan is een buitenkleed grijs de oplossing. Een grijs buitenkleed heeft een neutrale houding. Dit komt door de grijze kleur. Grijs staat namelijk bekend om zijn neutraliteit. Dit heeft als voordeel dat een buitenkleed grijs goed samengaat met andere kleuren en ideaal is als achtergrond meubel. Een buitenkleed rond in het grijs is met zijn neutrale karakter voor veel mensen de beste match voor hun tuin.

Buitenkleed zwart

Waarschijnlijk heb je vast weleens overwogen om een buitenkleed zwart te nemen. Dat is niet gek, aangezien een zwart buitenkleed strak overkomt in jouw buiteninterieur. Dit geeft bijvoorbeeld jouw tuin een professionele uitstraling, wat niet alleen strak oogt, maar ook heel krachtig. De mensen met een zwart buitenkleed hebben vaak een voorkeur voor donkere kleuren.

Buitenkleed groen

Groen is de kleur van de natuur. Veel mensen hebben liever een buitenomgeving met een natuurlijke uitstraling, dan is een groen buitenkleed de beste oplossing! Een buitenkleed groen heeft de eigenschap dat het vredig en rustgevend oogt. Bij onze buitenvloerkleed rond hebben wij er nog een eigenschap aan verbonden. De groene buitenkleden hebben door de tekens en symbolen een Bohemian uitstraling gekregen. Dit maakt een buitentapijt op het oog creatief!

Buitentapijt rond doorbreekt de hoekige uitstraling

Een buitentapijt rond heeft als eigenschap dat het hoekige ruimtes zoals je rechthoekige tuin, het rechthoekige balkon of jouw rechthoekige woonboot doorbreekt. Het doorbreken van de ruimte verbindt jouw buitentapijt rond op een unieke wijze met meubels in bijvoorbeeld je tuin. Het tuinkleed rond kun je ook gebruiken om meubels te manoeuvreren. Zo kun je het buitenkleed gebruiken als een soort voetstuk voor bijvoorbeeld jouw standbeeld of voor onder jouw ronde buitentafel. Zo zijn er nog tal van mogelijkheden waarmee jouw buitenvloerkleed rond mee kan combineren. Hetzelfde effect heeft een buitentapijt rond ook met ronde meubels. Het kan goed zijn dat je in de tuin veel ronde meubels hebt zoals ronde kussens, ronde buitentafel en ronde plantenbakken. Een rond buitenkleed sluit hier dan ook super goed op aan.

Benieuwd naar onze best verkochte ronde buitenkleden? Bekijk dan nu onze top 10 ronde buitenkleden

Populaire maten:  buitenkleed rond Ø 100cm | buitenkleed rond Ø 150cm | buitenkleed rond Ø 180cm | buitenkleed rond Ø 200cm | buitenkleed rond Ø 250cm 

Veelgestelde vragen over 

  • Een rond buitenkleed is een mooie toevoeging op het buiteninterieur, omdat het zorgt voor een speelse uitstraling en rechte lijnen doorbreekt. Daarnaast zijn ronde vormen in het interieur momenteel razend populair in interieurstyling.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!