Klein vloerkleed

Graag een grote impact maken op een kleine manier? Dit kan bij het aanschaffen van een mooi klein vloerkleed. Eén groot voordeel van een klein vloerkleed is dat het in élk geval in iedere ruimte past!

1 - 24 van 2002 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken
1 2 3 4 5 ... 84

Een klein vloerkleed heeft voordelen!

Er zijn zoveel voordelen te bedenken voor het aanschaffen van een klein vloerkleed. Een klein vloerkleed past in elk geval in elke ruimte, de badkamer, het toilet of in de meterkast. Al hoewel de meterkast meestal niet de meest bezochte ruimte is. Daarnaast kan een klein vloerkleed bij de bank, naast het bed of onder je kast gelegd worden. Het kan als keuken tapijt of deurkleed dienen. Zoveel veelzijdigheid brengt een klein vloerkleed met zich mee, eigenlijk zou iedereen zo’n vloerkleed in huis moeten hebben!

Een klein vloerkleed in dat knusse hoekje...

Ook is een klein vloerkleed in verschillende vormen te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld een rond vloerkleed met een Scandinavisch design. Een mooi klein vloerkleed voor in dat knusse hoekje in jouw woonkamer of misschien onder het ledikant van jouw pasgeboren wonder. Met een soortgelijk vloerkleed is het ook een echte blikvanger als je graag een bohemien look wilt creëren. Wil je graag meer kleur aanbrengen zonder de wanden gelijk te hoeven schilderen of nieuwe accessoires te kopen? Het aanschaffen van een groen vloerkleed, geel vloerkleed of misschien zelfs roze vloerkleed, kan op een kleine manier veel indruk maken op de uitstraling van je woning!

Klein vloerkleed vs. afmetingen

Wist je dat bijna elk vloerkleed in de afmeting 80x150 cm komt? Ook wel als 'XS' formaat aangegeven in onze webshop. We hebben daarnaast ook nog kleinere varianten in het rond en vierkant. Onder kleine vloerkleden verstaan wij de maten: 

Ideaal voor bijvoorbeeld onderaan de trap of in de slaapkamer. Er zijn zoveel mooie varianten van landelijk, modern tot felle kleuren en klassieke printen. Welke kies jij of ben je van plan iemand anders blij te maken met een klein tapijt? Voor jezelf of als cadeau, een klein vloerkleed komt altijd van pas!
Twijfel je toch nog over de ideale maat vloerkleed? Neem dan ook een kijkje bij onze middelgrote vloerkleden, deze komen in de afmetingen vanaf 140x200cm tot wel 160x230cm, de meest voorkomende afmetingen. Wellicht dat dit een passendere optie is voor jouw interieur.

 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!