Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
Oktober Woonmaand - tot 30 % korting op heel veel vloerkleden
30% korting
25% korting
25% korting
35% korting
30% korting
30% korting
30% korting

Een klein vloerkleed heeft voordelen!

Er zijn zoveel voordelen te bedenken voor het aanschaffen van een klein vloerkleed. Een klein vloerkleed past in elk geval in elke ruimte, de badkamer, het toilet of in de meterkast. Al hoewel de meterkast meestal niet de meest bezochte ruimte is. Daarnaast kan een klein vloerkleed bij de bank, naast het bed of onder je kast gelegd worden. Het kan als keuken tapijt of deurkleed dienen. Zoveel veelzijdigheid brengt een klein vloerkleed met zich mee, eigenlijk zou iedereen zo’n vloerkleed in huis moeten hebben!

Een klein vloerkleed in dat knusse hoekje...

Ook is een klein vloerkleed in verschillende vormen te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld een ronde variant met een Scandinavisch design. Een mooi klein vloerkleed voor in dat knusse hoekje in jouw woonkamer of misschien onder het ledikant van jouw pasgeboren wonder. Met een soortgelijk vloerkleed is het ook een echte blikvanger als je graag een bohemien look wilt creëren. Wil je graag meer kleur aanbrengen zonder de wanden gelijk te hoeven schilderen of nieuwe accessoires te kopen? Het aanschaffen van een klein vloerkleed met jouw gewenste kleur, groen, geel of misschien zelfs roze, kan op een kleine manier veel indruk maken op de uitstraling van je woning!

Klein vloerkleed vs. afmetingen

Wist je dat bijna elk vloerkleed in de afmeting 80x150 cm komt? Ook wel als 'XS' formaat aangegeven in onze webshop. We hebben daarnaast ook nog kleinere varianten in het rond en vierkant. Onder kleine vloerkleden verstaan wij de maten: 

Ideaal voor bijvoorbeeld onderaan de trap of in de slaapkamer. Er zijn zoveel mooie varianten van landelijk, modern tot felle kleuren en klassieke printen. Welke kies jij of ben je van plan iemand anders blij te maken met een klein tapijt? Voor jezelf of als cadeau, een klein vloerkleed komt altijd van pas! 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Akkoord te klikken of gebruik te maken van onze website ga je hiermee akkoord. Akkoord Meer over cookies »