Speelkleed

Een speelkleed is de oplossing als het buiten regent en waait. Niets is dan zo lekker als een speelkleed kinderkamer waarmee jouw kleine even uit de voeten kan! Kies een print naar wens en creëer de beste indoor-speeltuin van de buurt!

1 - 24 van 119 producten
1 2 3 4 5

Speelkleed kinderkamer om op te spelen

Een speelkleed is meer dan een vloerkleed alleen. Het is een stuk speelgoed dat nog een puntje kan zuigen aan de nieuwste Playstation, Furby of doorsnee barbiepop. Deze speelkleden bevatten namelijk prints die zorgen voor uren speelplezier voor jouw baby, peuter en/of kleuter. Zo zijn er speelkleden met voetbalveldprints, een verkeerskleed, hinkelpaden en labyrinthen te vinden. Daarnaast is een speelkleed kind zo gemaakt, dat ze naast lekker zacht, warm en comfortabel, ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Je kan gerust je baby, peuter of kleuter op het baby speelkleed laten zonder je zorgen te maken over de hardheid van de mat of eventuele vuilresten óf kies voor een puzzelmat, hiermee prikkel je ook de zintuigen van je kind terwijl deze spelenderwijs aan het ontdekken is.

Speelkleden met auto’s

Zit er in jouw koter een kleine Max Verstappen verscholen? Of droomt jouw kleine van een carrière als vrachtwagenchauffeur of Uber-taxidriver? Laat jouw kindje alvast oefenen met achteruit inparkeren op een klassiek auto vloerkleed. Misschien ken je ze nog van vroeger, want er was altijd wel een klasgenootje met een cool kinderkamer vloerkleed met wegenprint voor auto’s. Met zo’n speelkleed kinderkamer kan je kind rustig de weg op, terwijl jij een oogje in het zeil houdt. Dit speelkleed kind leent zich perfect voor een middagje spelen met mini auto’s, tractoren en andere minivoertuigen. In de file staan was nog nooit zo erg!

Benieuwd naar hoe Johan Cruiff, Christiano Ronaldo en Lieke Mertens tot zulke toppers zijn uitgegroeid? Het schijnt dat ze vroeger als kinderen zelfs sliepen met een voetbal in bed én een speelkleed met voetbalprint in hun kamer. Zo konden ze in hun dromen verder trainen, de opstelling bepalen en zichtzelf op het voetbalveld visualiseren. Een speelkleed met voetbalveldprint maakt van elke pupil een absolute vedette! 

Speelkleed kind stimuleert de ontwikkeling!

Heb jij met een kleine slimmerik te maken? Dan is het speelkleed kinderkamer met labyrint print of ander motief vloerkleed een perfecte puzzel voor hem of haar. Helpt jouw zoon of dochter het bijtje het bloemetje te laten bestuiven door de puzzel op deze speelmat op te lossen? Misschien biedt dit speelkleed kind daarnaast wel de perfecte gelegenheid om je kleine te vertellen over de zogenoemde ‘bloemetjes en bijtjes’.

Hinkelen alleen voor buiten op de stoeptegels? Zeker niet! Met een speelkleed groot zoals een speelmat met hinkelpad patroon kun je ook binnenhuis op één been rond hinkelen. Perfect voor kinderen die over teveel energie beschikken en soms voor het slapengaan nog even rond moeten springen. Het hinkelbaan speelkleed bevat ook nog eens een avontuurlijke Wilde Westen print. Hiii-haaaa, hinkelen maar! Kom je er niet uit of wil je ze het liefst allemaal? Laat je inspireren door onze top 10 speelkleden

 

 

Veelgestelde vragen over speelkleden

  • Een speelkleed is een vloerkleed speciaal ontworpen om op te spelen. Speelkleden bevatten vaak ontwerpen die de motoriek, fantasie en ontwikkeling van kinderen stimuleren. Denk bijvoorbeeld aan een verkeerskleed, hinkelbaan of wereldmap.
  • Een speelkleed is natuurlijk erg vermakelijk voor kinderen. Naast speelplezier, bevordert een speelkleed ook de ontwikkeling en fantasie van een kind. Voor extra comfort tijdens het spelen zijn speelkleden zacht, warm en comfortabel. Daarnaast is een speelkleed vaak ook geluiddempend. 
  • Een speelkleed is veilig voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal voor baby’s om langzaam de wereld te ontdekken, maar ook voor peuters en kleuters om comfortabel op de grond te spelen. 
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!