Speelkleed

Een speelkleed is de oplossing als het buiten regent en waait! Niets is dan zo ...

1 - 24 van 128 producten
1 2 3 4 5

Speelkleed om op te spelen

Een speelkleed is namelijk meer dan een vloerkleed alleen. Het is een stuk speelgoed wat nog een puntje kan zuigen aan de nieuwste Playstation, Furby of doorsnee barbiepop. Deze speeltapijten bevatten namelijk prints die zorgen voor uren speelplezier voor jouw baby, peuter en/of kleuter. Zo zijn er speelmatten met voetbalveldprints, een verkeerskleed, hinkelpaden en labyrinthen te vinden. Daarnaast zijn de speelmatten zo gemaakt, dat ze naast lekker zacht, warm en comfortabel, ook gemakkelijk te onderhouden zijn. Je kan gerust je baby, peuter of kleuter op het speelkleed zonder je zorgen te maken over de hardheid van de mat of eventuele vuilresten.

Speelkleden met auto’s

Zit er in jouw koter een kleine Max Verstappen verscholen? Of droomt jouw kleine van een carrière als vrachtwagenchauffeur of Uber-taxidriver? Laat jouw kindje alsvast oefenen met achteruit inparkeren op een klassiek auto speelkleed. Misschien ken je ze nog van vroeger, want er was altijd wel een klasgenootje met een cool speeltapijt met wegenprint voor auto’s. Met zo’n speelmat kan je kind rustig de weg op, terwijl jij een oogje in het zuil houdt. Dit speelkleed leent zich perfect voor een middagje spelen met mini auto’s, tractoren en andere minivoertuigen. In de file staan was nog nooit zo erg!

Benieuwd naar hoe Johan Cruiff, Christiano Ronaldo en Lieke Mertens tot zulke toppers zijn uitgegroeid? Het schijnt dat ze vroeger zelfs sliepen met een voetbal in bed én een speelkleed met voetbalprint in hun kamer. Zo konden ze in hun dromen verder voetbaltrainen, de opstelling bepalen en zichtzelf op het voetbalveld visualiseren. Een speelmat met voetbalveldprint maakt van elke pupil een absolute vedette.

Heb jij met een kleine slimmerik te maken? Dan is de speelmat met labyrinthprint een perfecte puzzel voor hem of haar. Helpt jouw zoon of dochter het bijtje, het bloemetje te laten bestuiven door de puzzel op deze speelmat op te lossen? Misschien biedt dit speelkleed daarnaast wel de perfecte gelegenheid om je kleine te vertellen over de zogenoemde ‘bloemetjes en de bijtjes’.

Hinkelen alleen voor buiten op de stoeptegels? Zeker niet! Met een speelkleed groot zoals een speelmat met hinkelpadpatroon, kun je ook binnenhuis op één been rond hinkelen. Perfect voor kinderen die over teveel energie beschikken en soms voor het slapengaan nog even rond moeten springen. De speelmat met hinkelpadpatroon bevat ook nog eens een avontuurlijke wild-westen-print. Hiii-haaaa, hinkelen maar!

Naast deze speelkleden hebben we nog meer kindervloerkleden. Andere vloerkleden die geschikt zijn voor kinderen zijn wollen vloerkleden of katoenen vloerkleden

Laat je inspireren door onze top 10 speelkleden

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!