Verkeerskleed kinderen

Welk avontuur ga jij vandaag beleven op jouw verkeerskleed? Race bijvoorbeeld met je vriendjes naar de grote stad, of rij naar de kermis en stap in het reuzenrad. Een verkeerskleed biedt het allemaal!

1 - 11 van 11 producten

Verkeerskleed 

Tijdens de dagen dat het buiten regent is er niets leuker dan lekker met vriendjes en vriendinnetjes binnen te spelen op een prachtig verkeerskleedWelk avontuur gaat jouw kleine avonturier vandaag beleven? Scheur met auto’s of andere minivoertuigen door de straten van de grote stad, of met je brandweer auto richting de kazerne. Een verkeerskleed laat de fantasie van je kind de vrije loop. Zo zijn er verschillende wegen om overal een nieuw avontuur te beleven. Op de verkeerskleden zijn verschillende plaatsen te zien, denk aan een grote stad met allemaal hoge gebouwen of water en natuur. Hierdoor blijft de fantasie van je kind groot en houdt het hem of haar ook nog eens uren zoet. Bent je niet specifiek op zoek naar een verkeerskleed maar, naar een auto vloerkleed? Geen probleem, voldoende keus uit vloerkleden voor kinderen bij Volero!

Speelkleed verkeer 

Een speelkleed is ook de beste manier om verkeerssituaties na te spelen en uit te leggen. Speelkleed verkeer geeft je hiervoor de uitgelezen kans. Plaats verkeersborden, auto’s en andere mini voertuigen om zo situaties na te bootsen. Hierdoor kan je je kind voorbereiden voor de grote dag dat ze samen met jouw de weide wereld gaan verkennen. Ook zorgt het speelkleed verkeer ervoor dat het jouw kind uren lang zoet houdt. Met een verkeerstapijt hoeft je je geen zorgen te maken dat je kleine ontdekkingsreiziger zich gaat vervelen.

Verkeerstapijt 

Een verkeerstapijt maakt de kinderkamer voor een racecoureur helemaal af. Naast verkeerstapijten zijn er ook jongens vloerkleden en meisjes vloerkleden, helemaal leuk om de blits te maken bij hun vriendjes en vriendinnetjes. De verkeerstapijten zijn gemaakt van kindvriendelijk materiaal waardoor je je geen zorgen hoeft te maken of jouw kind zich zal bezeren. Het geeft ze, zelfs als ze een beetje te hard aan het razen zijn, een zacht onderkomen mochten ze per ongeluk vallen. Daarnaast zijn verkeerstapijten gemakkelijk schoon te houden om ze zo iedere dag opnieuw een mooi avontuur te laten beleven.

Veelgestelde vragen over 

  • Een verkeerskleed is doorgaans bedoeld voor peuters en kleuters. Het biedt een speelse en educatieve manier om de verkeersregels en het wegennet te verkennen, terwijl het tegelijkertijd de fantasie van het kind prikkelt.
  • Verkeerskleden bieden tal van educatieve voordelen voor kinderen. Ze kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden zoals ruimtelijk inzicht en probleemoplossend denken. Ook stimuleren ze de verbeelding, doordat kinderen verhalen kunnen creëren tijdens het spelen op het kleed.
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!