Vloerkleed op maat

Op zoek naar een vloerkleed met specifieke afmeting wensen? Wij hebben een groot aantal vloerkleden die we op maat kunnen leveren. Meer info? Stuur gerust een mail naar advies@volero.nl.

1 - 24 van 124 producten
1 2 3 4 5 ... 6

Vloerkleed op maat maken

Ben je op zoek naar specifieke afmetingen voor een vloerkleed? Dan ben je hier aan het juiste adres! We bieden namelijk een groot aantal vloerkleden aan die op maat te maken zijn. Niet ieder huis is immers hetzelfde en soms zijn de standaardmaten net te kort, of net te breed. Het maakt niet uit of je juist op zoek bent naar een klein of XXL vloerkleed, met een vloerkleed op maat is elke maat mogelijk. Of je nu een vintage vloerkleed of wollen vloerkleed op maat wenst, laagpolig of hoogpolig, in neutrale kleuren of juist felle kleuren, Volero biedt een ruime, diverse selectie aan opties aan. 

Op maat gemaakt vloerkleed

Maatwerk vloerkleden worden speciaal voor jou gemaakt. Dit betekent dat de levertijd voor jouw perfecte vloerkleed dus wel iets langer is. Bij een vloerkleed op maat kan je uitgaan van een levertijd tussen 8 en 18 weken. Dit verschilt per vloerkleed. Plaats je een bestelling? Dan houden wij je op de hoogte. 
Maatwerk vloerkleden kan je met een maximale lengte tot 1500cm en maximale breedte tot 400cm bestellen. De maximale afmeting kan verschillen per vloerkleed. Daarbij heb je bij sommige collecties ook de keuze voor een ovaal of rond vloerkleed op maat. De maat en vorm mogelijkheden vindt je per collectie terug.

Vloerkleden in een standaard maat

Natuurlijk zijn er ook vloerkleden te verkrijgen in een standaard maat. Een standaard maat van een vloerkleed is het meest populair, omdat het formaat al is bepaald op verschillende interieurs. Daarnaast zijn er vele standaardmaten beschikbaar, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw ideale maat er niet tussen staat. Populaire standaard maten van een vloerkleed zijn: een vloerkleed 170x240cm en een vloerkleed 120x170cm.
Ook voor ronde en vierkante vormen zijn er standaard maten. Populaire standaardmaten voor ronde vloerkleden zijn een 180cm rond vloerkleed en een 120cm rond vloerkleed. Mocht vierkant jou meer liggen? Een hele populaire maat voor vierkant is het vloerkleed 250x250cm.

Onze stylisten helpen je graag bij het kiezen van het perfecte vloerkleed bij jouw persoonlijke wensen. Neem gerust contact op voor vragen of advies via advies@volero.nl of 085 - 060 30 50 of kom langs in een van onze showrooms.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!