Vloerkleed op maat

Op zoek naar een vloerkleed met specifieke afmeting wensen? Wij hebben een groot aantal vloerkleden die we op maat kunnen leveren. Meer info? Stuur gerust een mail naar advies@volero.nl.

1 - 24 van 121 producten
1 2 3 4 5 ... 6

Wij kunnen vloerkleden op maat laten maken!

Ben je opzoek naar specifieke afmetingen voor een vloerkleed? Niet elk huis is hetzelfde en daarom biedt Volero een groot aantal vloerkleden die op maat te maken zijn. U kunt bij de product informatie vinden of een vloerkleed op maat te laten maken is. Niet elk huis is hetzelfde en een vloerkleed op maat kan dan de oplossing zijn! In onze webshop vind je vloerkleden in allerlei kleuren, denk hierbij aan zwart, grijs, wit, blauw of groen. Maar niet alleen verschillende kleuren, ook verschillende designs, poolhoogte en kwaliteiten. Of u nu een sisal vloerkleed, wollen vloerkleed of vintage vloerkleed op maat wenst te bestellen, bij Volero bent u aan het juiste adres! 

Op maat gemaakt vloerkleed

Maatwerk vloerkleden worden speciaal voor u gemaakt. Dit betekend wel een iets langere levertijd maar wel het perfecte vloerleed voor uw huis. bij een vloerkleed op maat kunt u uitgaan van een levertijd tussen de 6 en 12 weken. De maximale breedte van een vloerkleed op maat is 400 cm. Dit komt door de weefmachines. Deze zijn niet breder, helaas. Gelukkig ligt de maximale lengte tussen de 700 tot 1000 cm. Uiteraard blijft het afhankelijk van het soort vloerkleed en de fabrikant. Kant en klaar is de grootste maat verkrijgbaar de 300x400cm vloerkleed. Dit XXL vloerkleed is voor mensen de oplossing, die van groot houden.

Vloerkleden in een standaard maat

Natuurlijk zijn er vloerkleden te verkrijgen in een standaard maat. Een standaard maat van een vloerkleed is voor de meeste populair, omdat het formaat al is bepaald op verschillende interieuren, daarnaast zijn er vele standaardmaten beschikbaar, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat jouw ideale maat er niet tussen staat. Populaire standaard maten van een vloerkleed zijn: een vloerkleed 170x240cm en een vloerkleed 120x170cm.

Ook voor rond en vierkant zijn er standaard maten. Populaire standaardmaten voor ronde vloerkleden zijn een 180cm rond vloerkleed en een 120cm rond vloerkleed. Mocht vierkant jou meer liggen? Een hele populaire maat voor vierkant is het vloerkleed 250x250cm

Onze stylisten helpen u graag bij het kiezen van het perfecte vloerkleed bij uw wensen. Vrijwel elke afmeting is mogelijk indien deze binnen bovenstaande maten valt van kleine vloerkleden naar grote vloerkleden. Het is zelfs mogelijk vierkante vloerkleden of ronde vloerkleden op maat te bestellen! 

Neem contact op met onze stylisten voor advies op basis van uw wensen. Ook voor het opvragen van een offerte voor een op maat gemaakt vloerkleed kunt u mailen naar advies@volero.nl of bellen via 085 060 30 50.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!