Rond vloerkleed roze

Onvoorwaardelijke liefde met een rond roze vloerkleed. Om mee weg te vliegen naar de zevende hemel! Wat is er nu fijner dan een zacht vloerkleed waar jij je voeten heerlijk op kan laten rusten?

1 - 23 van 23 producten
  • checkmark Achteraf of in 3 termijnen betalen
  • checkmark Gratis bezorgd vanaf 89 euro
  • checkmark 2 showrooms om te bezoeken

De meest zachtaardige kleur in ons kleurenspectrum is roze. Een kleur waar veel mensen verliefd op worden en zeker in hun slaapkamer of woonkamer willen hebben. Uiteraard kan deze kleur dan ook niet ontbreken in onze collectie met ronde vloerkleden. Ontdek bij ons waarom een rond roze vloerkleed een goede toevoeging is! 

Roze rond vloerkleed een echte eyecatcher!

Veel mensen worden echt zo verliefd op de kleur roze, dat het vanzelfsprekend is dat veel woonaccessoires en meubels in hun huis roze is. Uiteraard kan een roze rond vloerkleed dan ook niet ontbreken! Maar waarom is de kleur roze zo geliefd? Roze straalt ook een jeugdig imago uit, is ontspannend en energierijk. Veel jonge kinderen hebben roze als lievelingskleur. Vaak bij jonge meisjes of bij vrouwen is roze een favoriet, zoals bij jongens en mannen een blauw rond vloerkleed een favoriete keuze zou zijn. Maar dat staat niet in beton gegoten, iedereen kan kiezen wat ze mooi vinden en mooi staat in hun woonruimte! De kleur roze is een prachtige kleur om in huis te hebben, het gaat goed samen met bijna alle kleuren van het kleurenspectrum. Dit betekent eindeloos kunnen combineren!

Roze is een enorm gewilde kleur en in een interieur zien we een enorme toegevoegde waarde van ronde vloerkleden. Dit komt doordat rond de doorbreker is in huis. Een huis bestaat voornamelijk uit hoeken en lijnen die ontstaan uit vierkanten of rechthoeken. Met een rond vloerkleed doorbreek je de rechte lijnen en zorg je ervoor dat het ronde vloerkleed een verbinder wordt van meubels en woonartikelen. Rond in een rechthoek of vierkant heeft een bepaald effect, wat zeker ten goede komt in jouw interieur. Benieuwd? Ontdek onze roze ronde vloerkleden!

Rond roze vloerkleed is een van de populairste kleuren in een vloerkleed

Dat roze enorm gewild is bij een vloerkleed is zeker, maar net als roze zijn er meerdere kleuren erg gewild! Neem bijvoorbeeld een groen rond vloerkleed, die een interieur kan voorzien van een natuurlijke teint. Of voor de neutrale liefhebbers is een grijs rond vloerkleed juist erg aantrekkelijk. Uiteraard zijn er nog veel meer ronde vloerkleden, die net als de kleuren roze, groen en grijs prachtig in een interieur staan.

Veelgestelde vragen over ronde vloerkleden

  • Plaats je een rond vloerkleed bij een enkele fauteuil? Dan heb je genoeg aan een kleine maat, zoals ⌀100cm of ⌀120cm. Komt het vloerkleed bij een bank te liggen? Meet de bank op en tel daar 30-40cm bij op. Kies in het geval van een hoekbank voor een lekker groot vloerkleed dat tot aan de hoeken van de bank reikt. 
  • Is jouw huis nogal rechttoe,rechtaan? Ronde vloerkleden zijn dé manier om rechte lijnen te doorbreken. Je creëert eenvoudig een speelser interieur dat helemaal volgens de laatste trends is. Eilandjes in huis behoren tot de verleden tijd, omdat een rond vloerkleed zorgt voor verbinding en eenheid.
  • Een rond vloerkleed staat met stip op nummer één wanneer het gaat om vloerkleden onder ronde eettafels. Hiermee wordt namelijk de ronde vorm van de tafel versterkt en ontstaat er een geheel. Bovendien geeft een vloerkleed onder een eettafel de ruimte direct meer kleur en sfeer.
  • In een slaapkamer komen vaak veel rechte vormen voor zoals een bed en een garderobekast. Een rond vloerkleed biedt de perfecte oplossing om deze lijnen te doorbreken en te zorgen voor een spannender geheel. Extra fijn zijn natuurlijk de warme voeten in de ochtend!
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
30008 klantbeoordelingen | 4.6 / 5
Niks missen? Volg ons!