Rond vloerkleed roze

Onvoorwaardelijke liefde met een rond roze vloerkleed. Om mee weg te vliegen naar de zevende hemel! Wat is er nu fijner dan een zacht vloerkleed waar jij je voeten heerlijk op kan laten rusten?

1 - 21 van 21 producten

De meest zachtaardigste kleur en vrouwelijkste kleur in ons kleurenspectrum is Roze. Een kleur waar veel vrouwen verliefd op worden en zeker in hun slaapkamer of woonkamer willen hebben. Uiteraard kan deze kleur dan ook niet ontbreken in onze collectie met ronde vloerkleden. Ontdek bij ons waarom een rond roze vloerkleed een goede toevoeging is! 

Roze rond vloerkleed een echte eyecatcher!

Veel vrouwen worden echt zo verliefd op de kleur roze, dat het vanzelfsprekend is dat veel woonaccessoires en meubels in hun huis roze is. Uiteraard kan een roze rond vloerkleed dan ook niet ontbreken! Maar waarom worden veel vrouwen verliefd op de kleur roze? Van kleins af aan groeien jonge meisjes op met de kleur roze waardoor ze er enorm gehecht aan zijn geraakt. Roze straalt ook een jeugdig imago uit, is ontspannend en energierijk. Het is dan ook niet gek dat veel van de vrouwen roze als een lievelingskleur hebben. Veel vrouwen nemen dan ook vaak een roze rond vloerkleed. Bij jongens zien we dit bij de kleur blauw. Een blauw rond vloerkleed is dan ook enorm in trek bij jongens/mannen.

Uiteraard wil dit niet meteen zeggen dat een vrouw geen blauw vloerkleed kan en mag nemen of een jongen geen roze vloerkleed kan en mag nemen. Integendeel, veel mannen nemen een roze rond vloerkleed, omdat het in een interieur opfleurend werkt en energie geeft. Daarnaast is roze in een vloerkleed prachtig om in huis te hebben, want het gaat goed samen met bijna alle kleuren van het kleurenspectrum. Dit betekent eindeloos kunnen combineren!

Wordt verliefd op roze ronde vloerkleden

Roze is een enorm gewilde kleur en in een interieur zien we een enorme toegevoegde waarde van ronde vloerkleden. Dit komt doordat rond de doorbreker is in huis. Een huis bestaat voornamelijk uit hoeken en lijnen die ontstaan uit vierkanten of rechthoeken. Met een rond vloerkleed doorbreek je de rechte lijnen en zorg je ervoor dat het ronde vloerkleed een verbinder wordt van meubels en woonaccessoires. Rond in een rechthoek of vierkant heeft een bepaald effect, wat zeker ten goede komt in jouw interieur. Benieuwd? Ontdek onze roze ronde vloerkleden!

Rond roze vloerkleed is een van de populairste kleuren in een vloerkleed

Dat roze enorm gewild is bij een vloerkleed is zeker, maar net als roze zijn er meerdere kleuren erg gewild! Neem bijvoorbeeld een groen rond vloerkleed, die een interieur kan voorzien van een natuurlijke teint. Of voor de neutrale liefhebbers is een grijs rond vloerkleed juist erg aantrekkelijk. Uiteraard zijn er nog veel meer ronde vloerkleden, die net als de kleuren roze, groen en grijs prachtig in een interieur staan.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

TrustedShops
star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey star rating grey
star rating star rating star rating star rating star rating
23.468 klantbeoordelingen | 9.2 / 10
Niks missen? Volg ons!